VJESNIK JESENI

Održana utrka Kutina – Voloder – Voloderska jesen – memorijal Franjo Mihalić

Jučer je po toplom, sunčanom vremenu održana 19. utrka Kutina – Voloder – Voloderska jesen – memorijal Franjo Mihalić. Na utrci dužine 15 kilometara, koja se trči od Kutine do Volodera nastupilo je rekordnih 254 trkačica i trkača.

 

U muškoj konkurenciji najbrži su bili Goran Grdenić (AK Kvarner) koji je kroz cilj prošao za točno 54 minute, drugi je bio Dejan Radanac (AK Sljeme) s vremenom 54:02 min, a treći Kristijan Rubinić (AK Jastreb ’99) s vremenom 54:17 min.

Manje neizvjesna bila je ženska utrka, u kojoj je pobjedu odnijela Jasmina Ilijaš  (TK Marathon 95 Varaždin) 58:54 min ispred Marije Vrajić (AK Maksimir) 1:00:09 h i Tee Faber (AK Dubrovnik) na trećem mjestu i s vremenom 1:02:31 h.

Utrka Kutina – Voloder uvijek je rado posjećena, dolazi pred sezonu velikih utrka, a dužinom od 15 km odlično odgovara svima koji se žele testirati za jesenske polumaratone ili maratone. Utrka je omiljena i zbog odlične, domaće atmosfere u cilju i domaćina, predvođenih direktorom utrke Danijelom Kepeom.

REZULTATI

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz