6 KM KRAJ DRAVE

Održano prvo kolo Ultra lige Drava – Varaždin

Trčalo se na nekoliko metara od Drave, po stazicama i cesti. Lijepo vrijeme samo je poboljšalo ugođaj.

Po stvarno ugodnom vremenu jučer je na Dravi počela 5. sezona trkačke Ultra lige. Lijepo vrijeme privuklo je  i lijep broj trkača, tako da se na startu našlo 20 muškaraca i 2 žene. Da bi trčanje bilo zanimljivije pobrinuli su se članovi Triatlon kluba 042 Varaždin koji su za prvo kolo pronašli novu stazu, a ona je vodila prema sportskoj dvorani. Prvi dio staze do željezničkog mosta trčalo se po asfaltu, no odmah ispod mosta staza je skrenula na zemlju uz samu rijeku Dravu. Na kraju puta trebalo se uspeti na nasip, otrčati do okretišta i istim putem natrag – ukupno 6 kilometara. Utrka je bila odlično organizirana: od dobro označenih kilometara, vidljivo označenog okretišta, brzo obrađenih podataka i fotografija u galeriji na web stranici kluba www.tk042.hr.

U samoj utrci pobijedio je Ivan Čorba iz TK Marathon 95 s 21:52 min, ispred Franje Korošica iz istoimenog kluba s 23:06 min, a treći je bio povratnik u ULID Nikola Pavčec koji je stazu svladao za 24:53 min. Iza njih poredali su se i ostali prema trenutačnim mogućnostima. 

Kod žena je Karla Čović iz TK 042 s 30:44 min pobijedila  Gordanu Vrček iz  TK Marathon 95 koja je trčala 35:12 min.

Sezona Ultra lige se zahuktava i nastavlja se već sljedeće srijede kada će se na istom mjestu i u isto vrijeme trčati zanimljive štafete 4 x 2.5 km.

tk042_ULID_30032011.pdf

Autor: Ladislav Gregorinčić – Triatlon klub 042

- Marketing -

Nema postova za prikaz