OKUPALI SE I KOMARCI

Oluja na utrci u Mraku 031!

U pauzi između proljetnog i jesenskog dijela trkačke lige slavonskih rekretivaca i sportaša, Udruga Trčimo zajedno organizirala je u Osijeku 6. srpnja 2013. noćnu utrku ”Mrak 031 powered by Ferivi”.

Kao i na nekim od prethodnih kola Lige, pokazalo se da se Slavonci ne boje mraka, kao ni obilne kiše i vjetra koji su bili priličan izazov trkačima i organizatorima okupljenima na osječkoj Promenadi.

Startalo je 49 trkačica i trkača koji su narukvicama osvijetlili već standardnih 5,77 km uz Dravu. Među njima su najuspješnije od žena bile Dubravka Vešligaj (AK Maksimir), Mirela Iža (MK Hrvatski sokol) i Nevija Leljak (TK Petrinja), a od muškaraca Goran Murić (AK Agram), Nikola Biter (AK Maksimir) i Boris Bagarić (AK Slavonija Žito).

Nakon utrke su pobjednicima podijeljene medalje te su proglašeni pobjednici i uručene diplome po kategorijama za proljetni dio Lige. Također su podijeljene nagrade sponzora za „najvjernije ligaše“, među kojima pojedini nisu propustili niti jedno od 14 održanih kola.

Ova noćna utrka predstavlja vrhunac okupljanja slavonske trkačke ekipe koja kreće na zasluženi odmor. Za entuzijaste i one kojima ne treba odmora, pripreme već mogu početi za prvo kolo jesenskog dijela Lige031 powered by Ferivi koje starta 5. rujna 2013. Organizatori pozivaju sve da im se pridruže kao i do sada, s istim žarom i na istom mjestu!

link na rezultate utrke http://www.liga031.com/

Autor: Ivo Maronić

- Marketing -

Nema postova za prikaz