CLOUDMONSTER

On – isprobajte švicarsko trkače čudovište

Svi mi koji trčimo znamo što nam je najvažnije – to je trčanje u kvalitetnim, udobnim tenisicama, koje će nam omogućiti da dosegnemo cilj koji smo si zadali. U posljednje vrijeme, jedan brend se značajno ističe u svijetu trčanja, a to je – On.

 

Ovaj švicarski brend izdvojio se na tržištu sportske obuće svojim jedinstvenim i revolucionarnim tehnologijama. U kratkom vremenu postao je jedan od najbrže rastućih sportskih brendova na svijetu. Kako je to postigao?

 

Što On čini posebnim?

Kada je u pitanju On, vrijedi spomenuti neke od njegovih ključnih prednosti i vrijednosti.

Njihova tehnologija CloudTec® revolucionarna je u industriji sportske obuće. CloudTec® je tehnologija koja se sastoji od laganih jastučića koji apsorbiraju udarce pri svakom koraku, a potom se elastično vraćaju u prvotni oblik, kako bi pružili izvanrednu amortizaciju, agilnost i brzinu.

Od ostalih inovacija izdvajamo Speedboard® tehnologiju koja omogućuje brzi prijelaz energije s pete na prste uz smanjeni napor stopala, te Missiongrip® tehnologiju koja je zadužena za optimalno prianjanje na mješovitom terenu, a posebno dolazi do izražaja na mokroj podlozi i nizbrdici.

On je danas prisutan u više od 50 zemalja diljem svijeta, a u svojoj ponudi ima široku paletu sportske obuće za trčanje na cesti, trčanje na trail stazama, planinarenje, hodanje i druge aktivnosti. Tvrtka je osvojila niz nagrada za svoje proizvode i inovacije, te je postala omiljeni izbor mnogih profesionalnih sportaša i rekreativaca.

 

Cloudmonster – Čudovišno trčanje kakvo još niste osjetili

Cloudmonster tenisice imaju do sada najveće CloudTec® jastučiće za maksimalni povrat energije i udobnost pri svakom koraku, uz maksimalnu razinu amortizacije i udobnosti tijekom trčanja.

Inovativna CloudTec® tehnologija i Hellion® super pjena pružaju maksimalnu udobnost tijekom trčanja. Lagana, izdržljiva, otporna na temperaturu i velik povrat energije, Helion™ super pjena donosi optimalnu amortizaciju tenisice. Speedboard® tehnologija potplata smanjuje napor stopala pri kretanju.

On se svakim korakom približava održivoj budućnosti tako da je 80% poliesternih dijelova i 30% cjelokupne tenisice izrađeno od recikliranih materijala. Tenisice su opremljene reflektirajućim elementi koji osiguravaju bolju vidljivost trkača koji trče noću.

On Cloudmoster namijenjen je trkačicama i trkačima koji preferiraju da ih tenisica gura naprijed, spadaju u kategoriju s maksimalnim ojastučenjem i imaju drop peta-prsti od 6 mm.

Težina tenisice je 230 g u ženskoj veličini, te 275 g u muškoj veličini.

Cloudmonster je savršen za brze treninge, utrke, 10K, polumaraton, maraton, tempo trčanje i duge intervale.

Isprobaj čudovišnu razinu trčanja kod On partnera: Running Gate i Jump2Sport.

Promo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz