GROBNIČKE ALPE

Osmi Hahlići Trail – predivan razlog za avanturu uz Intersport

Foto: Davor Pavlović

Intersport je uvijek znao prepoznati događaje koji ostavljaju trag u srcima svih sudionika. Hahlići trail utrka zasigurno je jedan od tih događaja na koje smo mi u Intersportu posebno ponosni. I ove godine u prekrasnim kvarnerskim vizurama i izazovima koje pred njih postavlja vrlo raznolik teren uživat će trkačice i trkači iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke i drugih zemalja.

 

Ono što Kvarner pruža malo gdje se može naći na tako malom prostoru – od pogleda na morsku obalu preko idiličnih zelenih livada do zahtjevnijih planinskih staza. Svi koju su do sada sudjelovali na ovoj utrci, oduševljeni su stazama koje pružaju pravi osjećaj avanture u prirodi.

Ove godine trail se održava po osmi puta, a interes za sudjelovanjem se svake godine povećava no broj sudionika je ograničen na samo 300 i prijave su već zatvorene. U sklopu Hahlići traila trče se dvije utrke: Vidalj na 21 km sa startom i ciljem na Dražicama baš kao i utrka Borje na 11 km. Hahliće zovu i “Grobničke Alpe”, a radi se o prekrasnom dijelu Gorskog kotara s mnoštvom zanimljivih vrhova. Pogled koji se pruža tijekom cijele utrke zaista je poseban. Prolazeći otvorenim travnatim padinama puca pogled na Kvarner i njegove otoke kao i na duboko usječeni kanjon Mudna dol.

Foto: Jan Mastrovic

– Trail trčanje ima svoje posebno mjesto u srcu sporta. Već dugo Intersport svim srcem podržava mnogobrojne značajne trkačke događaje od Julian Alps Trail Runa, preko avanturističkog Highlandera, do prošlogodišnjeg serijala Lucky Trail. Da pratimo najnovije trendove pokazujemo i ponudom vodećih brendova u trail segmentu. Tako imamo sve za zaljubljenike u Salomon, Hoka, adidas, McKInley, Brooks, Saucony Mizuno, Merrel, Dynafit, Salewa, Camelbak, Leki, Deuter, Savoy, Osprey,Jack Wolfskin. Sva najpoznatija imena koja jamče kvalitetu do koje je trail trkačima posebno stalo, nalaze se na jednom mjestu – u Intersport trgovinama i na webu. Ove godine svi sudionici utrke moći će učestvovati i u tomboli na kojoj će imati priliku osvojiti vrijednu nagradu iz ponude Intersporta – poručuju iz našeg najvećeg lanca sportskih trgovina, Intersporta.

Svi koji su već bili na Hahlići trailu kažu da je to iskustvo koje treba doživjeti. I svi tvrde: “Bit će divlje. Bit će teško. Jednom riječju – predivno!” Jako se veselimo utrci i druženju s trkačima. Vidimo se u subotu 6. svibnja u 9 sati na startu na Dražicama!

Provjerite ponudu za trail trkačice i trkače i Intersportu:

PR tekst

 

Nema postova za prikaz