U SPOMEN NA MILANA CAHUNA

Otrčana i 19. brdska utrka Ivančica

U organizaciji Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, u subotu je održana tradicionalna 19. međunarodna brdska utrka Ivančica 2011. u spomen na Milana Cahuna kao dio manifestacije Dani grada Ivanca.

Po sunčanom vremenu, napornu utrku na 13 kilometara dugoj relaciji od Ivanca do planinarskog doma istrčao je 41 trkač. Pobijedio je Krešimir Balaško iz AK Veteran s vremenom 1:03:03, drugi je Ivan Čorba iz TK Marathon 95, a treći Milorad Vojvodić iz zagrebačkog AK Sljeme. Među atletičarkama najbolja je bila Karla Čović iz Triatlon kluba 042 s vremenom 1:48:09.

U kategoriji seniora prvi je bio Krešimir Balaško iz AK Veteran, drugi Milorad Vojvodić iz AK Sljeme, a treći Srećko Vrček iz TK Ivančica Ivanec. U kategoriji veterani 1 prvi je bio Ivan Čorba iz TK Marathon 95, drugi Josip Jakop iz TK Ivančica Ivanec, a treći Ladislav Gregorinčić iz TK 042. U kategoriji veterani 2 prvi je bio Čamil Bešo iz Marathon Novo Mesto, drugi Marjan Jakopec iz TS Radenska, a treći Petar Fajfarić iz TK Marathon 95. U kategoriji V60+ prvi je bio Oto Gumilar iz Grča Mežica, drugi Stjepan Puh iz Marathon Krapine, a treći Josip Matišić iz TK Ivančica Ivanec.

Kod upisa potporu je trkačima dao i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, dok su na vrhu nagrade im uručili dogradonačelnica Jasenka Friščić, predsjednik gradskog vijeća Čedomir Bračko te Vera Cahun, supruga Milana Cahuna u čiji spomen je trka otrčana.

Uz fini ručak i ugodno druženje trkači su se 19. puta oprostili od vrha Ivančice te zakazali ponovno druženje na jubilarnoj 20. međunarodnoj brdskoj utrci “Ivančica 2012.” sljedeće godine na istom mjestu.

Ivancica_2011_-_rezultati.pdf

Autor: Ivan Borovečki

- Marketing -

Nema postova za prikaz