KRATKO I SLATKO

Otrčana milja oko starog grada Varaždina

U baroknom okruženju starog grada u Varaždinu jučer je završena Ultra liga Drava utrkom na jednu milju. Posebnost ove kratke utrke upravo je mjesto održavanja – trči se bedemom starog grada, jednog od najljepših dvoraca u Hrvatskoj koji je smješten u centru Varaždina.

Iako je start utrke bio u predvečerje i samo nekoliko sati prije kiše, kratkoća utrke od jedne milje omogućila je da svi utrku završe bez problema. Trčalo se tri kruga u koja su bila uključena dva spuštanja stepenicama. Natjecalo se 18 muškaraca i jedna dama, Gordana Vrček koja je iako ozlijeđena, istrčala ovu utrku.

Najbrži je (po tko zna koji put) bio Ivan Čorba koji je ovom pobjedom samo potvrdio i svoju ukupnu pobjedu na Ultra ligi Drava. Drugi je bio Franjo Korošic koji je također drugi i u ukupnom poretku, dok je treći rezultat na milju otrčao Marijan Stepan. No u ukupnom poretku treći je Mario Pongračić.

Kod žena u ukupnom poretku imamo samo dvije natjecateljice s uvjetima za plasman – prva je Karla Čović, a druga Gordana Vrček.

Ovom je utrkom završena Ultra liga Drava koja se održavala u proljetnom i jesenskom dijelu sezone, ukupno je na ligi nastupilo 44 muška i 8 ženskih natjecatelja, a organizator, Triatlon klub 042 Varaždin dokazao je svoju inventivnost organizacijom zanimljivih cross utrka.

 

Rezultati 10. kola

Ukupni poredak

Poredak po kategorijama

 


 


Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz