TAK IMAM TE RAD

Otvorene prijave za 27. Zagrebački maraton

Danas točno u ponoć otvorene su prijave za 27. Zagrebački maraton koji će se održati 14. listopada 2018. godine sa startom i ciljem na Trgu bana Josipa Jelačića.

 

 

U sklopu cjelokupne manifestacije održat će se tri utrke: maraton – 42,195 km, polumaraton – 21,098 km i utrka Utrka građana – 5 km. Dan prije, u subotu 13. listopada 2018. na Trgu bana Jelačića održat će se dječja utrka za dječje vrtiće i učenike osnovnih škola od 1 do 4 razreda.

Ovogodišnji Zagrebački maraton posebnu pozornost posvećuje, potiče i poziva žene da se uključe na neku od utrka Zagrebačkog maratona. Upravo zbog toga, imenovane su četiri promotorice Zagrebačkog maratona, sudionice olimpijskih igara i svjetskih prvenstava u maratonu – Mariju Vrajić-Trošić, Mateu Matošević-Hačić , Bojanu Bjeljac i Nikolinu Stepan.

Prijave za 27. Zagrebački maraton otvorene u 8. ožujka 2018. na međunarodni Dan žena. Sve žene koje se prijave i uplate  startninu za bilo koju utrku na dan 8. ožujka moći će to učiniti uz 50% popusta!

Cijena startnine za žene, 8. ožujka, za maraton i polumaraton iznosi 75 kuna ili 10 eura, a za utrku Zagrebačka petica (5 km) 25 kuna ili 3,5 eura.

Više informacija o Zagrebačkom maratonu nađite na stranici utrke.

 Direktan link za prijave

 

Što misliš o temi?