GET THE EMOTION OF DU MOTION

Otvorene prijave za četvrto izdanje Du Motion!

Najinternacionalniji polumaraton u Hrvatskoj, koji je prošle godine privukao 680 trkačica i trkača iz 44 zemlje, otvara prijave i poziva – dođite trčati u Dubrovnik!

 

O Dubrovniku ne treba puno pisati. Ako je Hrvatska po nečemu poznata u svijetu, onda je to zasigurno Dubrovnik, njegove zidine, Stradun… Upravo taj grad već će četvrtu godinu zaredom biti domaćinom Du Motion dana trčanja u okviru kojih se održava nekoliko utrka:

  • 4. Dubrovački polumaraton
  • utrka na 5 km, koja svake godine ima humanitarni karakter
  • Run the Wall utrka dubrovačkim zidinama
  • Kid’s day, dječje utrke na Stradunu.

 

du motion - promo1

 

Iduće se godine Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik održavaju 28. i 29. travnja, a prijave s povoljnim cijenama trkačkih paketa su otvorene. Trkački paketi i ove godine sadržavaju poklone koji svojom vrijednošću daleko premašuju plaćeni iznos startnine.

No, ono što ćete prije svega ponijeti iz Dubrovnika, su uspomene na savršeno organiziranu utrku, na predivan grad, na vesele volontere i navijače i na druženje s istomišljenicima iz cijelog svijeta.

Trčite s nama i budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva!

 

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Direktan link na prijave

Facebook / Twitter / Instagram

Video: Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik 2017

#ready4more

 

21457902_1820471734842087_8822992048183710719_o

- Marketing -

Nema postova za prikaz