SUPER RANE PRIJAVE

Otvorene prijave za Du Motion 2020!

Nakon još jednog odlično ocijenjenog Du Motiona, organizacija je punom parom krenula u pripremu idućeg izdanja manifestacije, planiranog za 25. i 26. travnja 2020. Zainteresirani trkači mogu se već sada prijaviti za neku od utrka – Dubrovački polumaraton, Utrku zidinama i 5K – putem službene stranice.

 

“Praktički već tijekom ovogodišnje manifestacije dobili smo jako puno upita – kad planiramo Du Motion u 2020., što od trkača na licu mjesta, što od onih koji su manifestaciju i dojmove sudionika pratili putem društvenih mreža. Stoga smo brzo otvorili registracije i već sada imamo lijep broj prijavljenih za iduću godinu. Ako je suditi po dosadašnjem interesu, mogli bi ponoviti rasprodaju polumaratona nekoliko mjeseci prije održavanja,” izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Vrijedi napomenuti da svi koji se do kraja lipnja odluče registrirati za Dubrovački polumaraton 2020. čine to po super ranoj cijeni od 225 kn. 

Bogati trkački paketi Du Motiona uključuju brojne pogodnosti, poput atraktivne finišerske medalje, ulaza na gradske zidine, ulaza u gradske muzeje, besplatni javni prijevoz i izlet na Lokrum. Du Motion nudi jedinstveno trkačko iskustvo, iz kojeg sudionici najčešće ističu zanimljive panoramske staze sa startom i završetkom na Stradunu, iznimnu atmosferu i volontere koji su na raspolaganju čitavo vrijeme trajanja manifestacije.

Pridružite se i vi najinternacionalnijoj hrvatskoj trkačkoj manifestaciji u 2020. i otkrijte, ako već niste, što je to čini toliko posebnom!

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Facebook / Twitter / Instagram

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz