24. PUT U VARAŽDIN

Ovogodišnje izdanje Varaždinskog polumaratona bit će bolje no ikad!

Pod generalnim pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, generalnim sponzorom Joma, a u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95 sezonu jesenskih utrka započinjemo 24. Varaždinskim polumaratonom. Ulicama grada Varaždina trčat će se 16.rujna 2018.

 

 

JOMA Varaždinski polumaraton, koji će se održati po 24. put, jedna je od utrka koje kontinuirano napreduju, kako u broju sudionika, tako i organizacijskom smislu. Ove nas godine zasigurno očekuje rekordan broj trkačica i trkača.

Uz dječje utrke, održat će se i kraća utrka građana na 4.800 m, a novost polumaratonske utrke bit će čipom mjerena vremena prolazak najudaljenijih točaka trase, kao i ciljno vrijeme.

Online prijave i sve ostale informacije o utrkama možete pronaći na novoj web stranici.

Utrka već tradicionalno ima humanitaran karakter pa će se tako od svake uplaćene startnine donirati po 10 kn Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar, čiji će polaznici i ove godine izraditi unikatne medalje za sudionike polumaratona.

Glavni sponzor utrke Joma darivat će trkačice i trkače brojnim nagradama kroz nagradne igre na portalu 3sporta.com i Facebook stranici, koje će se održati u tjednima uoči utrke. Stoga, ne razmišljajte previše i prijavite se na jednu od utrka u baroknom gradu.

Veselimo se vašem dolasku!

Promo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz