24. PUT U VARAŽDIN

Ovogodišnje izdanje Varaždinskog polumaratona bit će bolje no ikad!

Pod generalnim pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, generalnim sponzorom Joma, a u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95 sezonu jesenskih utrka započinjemo 24. Varaždinskim polumaratonom. Ulicama grada Varaždina trčat će se 16.rujna 2018.

 

 

- Marketing -

JOMA Varaždinski polumaraton, koji će se održati po 24. put, jedna je od utrka koje kontinuirano napreduju, kako u broju sudionika, tako i organizacijskom smislu. Ove nas godine zasigurno očekuje rekordan broj trkačica i trkača.

Uz dječje utrke, održat će se i kraća utrka građana na 4.800 m, a novost polumaratonske utrke bit će čipom mjerena vremena prolazak najudaljenijih točaka trase, kao i ciljno vrijeme.

Online prijave i sve ostale informacije o utrkama možete pronaći na novoj web stranici.

Utrka već tradicionalno ima humanitaran karakter pa će se tako od svake uplaćene startnine donirati po 10 kn Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar, čiji će polaznici i ove godine izraditi unikatne medalje za sudionike polumaratona.

Glavni sponzor utrke Joma darivat će trkačice i trkače brojnim nagradama kroz nagradne igre na portalu 3sporta.com i Facebook stranici, koje će se održati u tjednima uoči utrke. Stoga, ne razmišljajte previše i prijavite se na jednu od utrka u baroknom gradu.

Veselimo se vašem dolasku!

Promo tekst

Što misliš o temi?