OSTANIMO U DOBROJ FORMI

Pet utrka u petom mjesecu! Jeste li spremni za virtualnu ligu?

Prije dva tjedna održana je Virtualna utrka “Jači od korone” na kojoj je trčalo gotovo 1.000 trkačica i trkača iz doslovno cijele Hrvatske. Odmah su krenula pitanja – kad ćemo opet?

 

Nedostaje nam poticaj za treniranje, neki konkretni cilj, fali nam osjećaj utrkivanja i pripadnosti trkačkoj zajednici (a i finišerske medalje 😉 ). Zato smo odlučili organizirati JAČI OD KORONE Virtualnu ligu powered by Intersport.

Ova liga sastoji se od pet utrka koje svaki sudionik trči u subotu ili nedjelju u pet vikenda petog mjeseca. Nekako simbolično. 🙂

Na snazi su i dalje mjere zabrane okupljanja, pa preporučujemo solo trčanje ili u krugu obitelji. Svatko trči gdje želi, preporučujemo da to bude na nekom manje prometnom mjestu, u vrijeme koje želi, od subote u 00:01 do nedjelje u 23:59 sati.

Preporuka je da najkraća prijeđena dionica bude 5 kilometara, oni koji ne mogu istrčati toliko, slobodno mogu hodati ili kombinirati trčanje i hodanje. Malo bržim hodom 5 kilometara se prijeđe za manje od sat vremena, svatko bi ovo trebao odraditi bez problema. Vrijeme nije važno, važno je sudjelovanje 🙂

Finišerska medalja za sve koji istrče barem jedno kolo lige

Želimo u ligu privući što više obitelji s djecom. Za djecu je posebno povoljna startnina, a finišerska medalja idealan “mamac” klincima da se uključe. Mala djeca kojoj je 5 km previše ne moraju prijeći tu distancu, povedite ih sa sobom u prirodu i neka medalju zasluže trudom koji je adekvatan njihovoj dobi. Za finišersku medalju dovoljno je “odraditi” jedno kolo, ali pozivamo sve da istrče svih pet kola i budu aktivni svaki vikend u svibnju.

Nakon istrčane utrke, sudionici će svaki put prijaviti svoj rezultat preko online forme, te poslati svoje fotografije koje ćemo objaviti na Facebook stranici 3sporta.

Liga nije natjecateljskog karaktera, trče se različite dionice, pa tako i rezultati ne mogu klasični. Nakon svakog kola lige objavit ćemo rezultate, najviše zbog toga da pratimo ljude koji su trčali i da svatko može vidjeti koliko su trčali njegovi prijatelji. Rezultati će biti sortirani prema startnom broju trkača.

Startni broj stiže na mail

 

Liga ima i humanitarni karakter, od svake startnine odraslih trkača izdvojit ćemo 20 kuna za humanitarnu donaciju.

Ligu sponzorski podržava generalni sponzor Intersport Hrvatska koji je pripremio vrijedne poklone u tomboli koju ćemo održati poslije svakog kola – 12 pari tenisica! Sponzorski ligu podržavaju Natural Wealth, Osteo BiFlex i Garmin koji će razveseliti trkače svojim poklonima.

Ovo su samo osnovne informacije o JAČI OD KORONE Virtualnoj ligi powered by Intersport, puno više detalja pronaći ćete OVDJE.

 

 

Generalni sponzor: Intersport Hrvatska

Sponzori:

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz