SVI U POREČ!

Plava Laguna Polumaraton, Family & Pepi Kids Run – Proljetna zabava za cijelu obitelj u Poreču!

Povedite obitelj na vikend u Poreč i sudjelujte u Family Run-u, zabavnoj utrci koja će se održati u subotu,  14. svibnja u sklopu Plava Laguna Polumaratona. Na Family Run-u zabava je zagarantirana jer je osmišljen da se cijela obitelji zajednički natječe na prekrasnoj dionici od 4 km kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala. 

Istog dana i na istom mjestu održava se i Pepi Kids Run, dječje utrke skrojene za zabavan ulazak u trkački svijet. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina (400 -1.800 m), prilagođene uzrastu natjecatelja koji će trčati na jednoj od najljepših lokacija zapadne obale Istre.  Utrka je  za sve male trkače  besplatna. Kao poseban gost dolazi i omiljena maskota Pepi koji sa sobom nosi pregršt zabave i iznenađenja za sve sudionike!

Oni željni dodatnih izazova trčat će, u nedjelju 15. svibnja , polumaraton i 10K utrku na prekrasnoj stazi koja ide uz more od Hotela Parentium, preko Plava Resorta do grada Poreča i natrag.

Ne propustite biti dio ove zabavne obiteljske priče. Plava Laguna nudi najbolju opciju smještaja u hotelima u neposrednoj blizini starta svih utrka. Hotel Molindrio Plava Laguna i hotel Plavi Plava Laguna službeni su hoteli eventa, a na raspolaganju su i paketi već od -33 Eur/dan koji uz noćenja, uključuju i besplatnu kotizaciju na utrku.

Dođite na Plava Laguna Polumaraton i provedite nezaboravan, aktivan vikend s obitelji u Poreču.

Više informacija o događaju, prijavama, kotizacijama i programu možete pronaći na  https://www.plavalaguna.com/hr/istra/porec/dogadanja/plava-laguna-polumaraton.

 

 

Nema postova za prikaz