DIVA PROLJETNA UTRKA

Plava Laguna Polumaraton – na raspolaganju je još mali broj kotizacija. Požurite po svoju!

Još malo pa nestalo! Ako se još niste prijavili na Plava Laguna Polumaraton u Poreču, 16. i 17. ožujka, požurite po svoju kotizaciju jer je interes velik. Ove godine očekuje se čak 1500 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.

 

Plava Laguna Polumaraton tradicionalno prati pozitivna, natjecateljska atmosfera i ugodno druženje kako prije tako i nakon utrke. Staza vodi od Zelena Resorta do centra Poreča i nazad, pristupačna je i pogodna za trkače svih razina pripremljenosti, a ono što je čini posebnom je lokacija i ljepota okoliša koja će svakom natjecatelju biti dodatna motivacija i užitak.

Uz polumaratonsku i 10K utrku, dan ranije održat će se Family Run, dionica od 4 km koju trči cijela obitelj. Osim što je sjajan način da se sve generacije uključe u zajedničku i zdravu aktivnost, Family Run ima i humanitarni karakter. Svi prihodi od kotizacija biti će uplaćeni porečkom Centru za inkluziju i podršku u zajednici.

Najmlađima je posvećen Pepi Kids Run, utrke za djecu od 4 do  16 godina. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina, prilagođene godištu trkača. Za zabavu će se pobrinuti Pepi, maskota Plave Lagune, a poznati medvjedić Lino donosi slatke darove za sve sudionike.

Provedite sportski vikend u Istri s cijelom obitelji! Uz smještaj u hotelima Parentium ili Albatros Plava Laguna, kotizacija za utrku je uključena.

Okupite obitelj i prijatelje, pripremite tenisice za trčanje i pridružite se veselom društvu Plava Laguna Polumaratona.

Za više informacija i prijave posjetite https://www.plavalaguna.com/hr//istra/porec/dogadanja/plava-laguna-polumaraton

Plava Laguna Polumaraton održava se uz potporu sljedećih partnera:

 

 

Nema postova za prikaz