TEHNIKA ZA BRZINU

Poboljšajte tehniku trčanja uz SALOMON video analizu

Trebate savjet stručnjaka? INTERSPORT vas u suradnji sa SALOMON trenerima trčanja poziva na besplatnu video analizu i test nove Salomon obuće, gdje ćete moći nadograditi svoje znanje i poboljšati svoju tehniku trčanja!

 

INTERSPORT vam uz pomoć Salomon trenera trčanja omogućava testiranje novih SALOMON trkačkih tenisica i besplatnu VIDEO ANALIZU, s kojom ćete nadograditi svoje znanje o trčanju, a treneri će vam rado stručno odgovoriti na sva vaša pitanja.

fw16-intersport_pr-word_hr-002

Prijavljeni će sudjelovati u kraćem trčanju, gdje će biti snimljeni GoPro kamerom. Slijedi pregled vaše snimke i savjeti kako poboljšati tehniku da bi vaš trkački korak bio još učinkovitiji! Video analiza i test Salomon trkačkih tenisica su besplatni i namijenjeni i početnicima i iskusnim trkačima.

Prijavite se na video analizu, poboljšajte kvalitetu svojih treninga i natječite se za nove trkačke tenisice Salomon X-SCREAM FLARE GTX®!

salomon-raspored

Nove trkačke tenisice X-SCREAM FLARE GTX® možete ekskluzivno pronaći samo u trgovinama INTERSPORT i u internet trgovini INTERSPORT.

Više o novim Salomon X-SCREAM FLARE GTX® tenisicama i prijave na besplatno testiranje tehnike trčanja.

 

x_celerate-flare-gtx-w_ekskluzivno-is x_celerate-flare-gtx-m_ekskluzivno-is

Promo članak

- Marketing -

Nema postova za prikaz