BESPLATNO I STRUČNO

Poboljšajte tehniku trčanja uz video analizu!

Trčanje je rekreacija kojom se mogu baviti svi i na svakom mjestu. Ne trebamo posebno igralište, dvoranu ili neku drugu infrastrukturu, već samo izađemo iz stana i teren je već spreman. Ipak velik broj početnika na krivi način počinje ovu aktivnost, ali i velik broj iskusnih trkača trči krivom tehnikom, što je teško ispraviti.

Zašto trebamo video analizu našeg trkačkog koraka? Loša tehnika trčanja povećava mogućnost ozljeda i istovremeno onemogućava napredovanje. Zato vas pozivamo da poboljšate svoju tehniku trčanja uz video analizu pod stručnim vodstvom trenera trčanja, posavjetujete se s njima o vašim trkačkim navikama i problemima i dođete do boljih i sigurnijih rezultata trčanja.

Salomon vam u suradnji s Intersportom i trenerima trčanja Martinom Crnjakovićem i Darkom Herakom ove jeseni omogućava da uz pomoć stručnog savjetovanja, testiranja novih modela SALOMON tenisica za trčanje i video analize steknete ili nadogradite svoje znanje o trčanju i opremi za trčanje.

S trenerima trčanja moći ćete otići na kraće trčanje i dobit ćete snimku na temelju koje ćete moći poboljšati svoju tehniku trčanja. Detaljna video analiza napravit će se uz pomoć GO PRO kamere, a kasnije će je stručno komentirati treneri trčanja. Analiza je besplatna i namijenjena i početnicima i naprednijim trkačima.

Prijavite se za video analizu, poboljšajte tehniku trčanja i osvojite nove tenisice za trčanje X-CELERATE GTX® 2!

Više o trkačkom savjetovanju i novim Salomon X- CELERATE GTX® 2 tenisicama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Sponzorirano

Nema postova za prikaz