HRVATSKA STVARNO TRČI

Počela je Ljetna liga Hrvatska trči!

Iako su mnogi “proroci” predviđali kraj ere virtualnih trkačkih događaja s početkom pravih utrka, to se nije dogodilo. Sad je već svima jasno da će “virtualke”, kako ih od milja zovemo, ostati i postojati paralelno s “pravim” utrkama.

 

Dokaz za ovo su dm Ženska utrka, UNICEF Mliječna staza, a danas je počela i dugo očekivana Ljetna liga Hrvatska trči. Na njoj će kroz četiri kola u četiri vikenda na samom početku ljeta, trčati oko 1.400 trkačica i trkača iz doslovno cijele Hrvatske i pokoje zemlje svijeta.

– Ponovno smo pripremili zanimljivo timsko natjecanje – ovaj put trkačice i trkači mogli su se odlučiti da budu dio tima Brdaša, Ravničara, Mračnjaka ili Optimista, a djeca su u svojoj zasebnoj kategoriji Juniora. Ove priče prate fantastične finišerske medalje i majice s trkačkim stripom, a korak dalje u formiranju startnog paketa napravio je Siniša Mareković, čiju će prvu knjigu o trčanju prvi moći pročitati upravo sudionici Ljetne lige Hrvatska trči. Knjiga pod nazivom “Kako sam uspio u trčanju (i ostale šaljive priče)” bit će odlično štivo za plažu ili odmor na terasi. U paketu će biti i pokloni Farmacie koja je sponzorirala tisak knjige, a siguran sam da će biti zadovoljni svi koji su odlučili ljeto započeti u trkačkom ritmu – rekao je Zvonimir Mikašek, direktor tvrtke SPORT GROUP d.o.o. koja je organizator Ljetne lige.

Ljetna liga Hrvatska trči 2021 već je osmi veliki virtualni trkački događaj u organizaciji ove kreativne ekipe. Osim trčanja, najvažniji segment Hrvatska trči virtualki druženje je u Facebook grupi Hrvatska trči, koja je već nekoliko sati nakon početka lige postala mjesto za objavu rezultata trčanja, pohvale i komentare.

Čekaju nas četiri vruća vikenda za ljetno trčanje, jer – HRVATSKA TRČI!

 

Medalje za “Brdaše”

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz