ZIMA ZIMA E PA ŠTA JE

Počeo Zagreb 5×5 Winter Classic utrkom na Ravnicama

Serijal utrka na 5 km Zagreb 5×5 vratio se svom prvobitnom formatu brzih kvartovskih utrka i već u prvom ovogodišnjem izdanju ostvario veliki uspjeh.

 

U skladu s nazivom, Winter Classic, bila je ovo prava zimska utrka. Snijeg koji se tjednima ne otapa i temperature u ozbiljnom minusu (oko -5C) nisu omele 350 trkačica i trkača da nedjeljno prijepodne provedu aktivno na zagrebačkim Ravnicama. Trčala su se tri kruga, u ukupnoj dužini od 5 kilometara, sa startom i ciljem pored teniskog centra.

U natjecateljskom smislu, utrka je privukla neke od naših najboljih trkačica i trkača. Kod muškaraca najbrži je bio Tomislav Kukec s vremenom 15:36 min, drugi je bio Antun Pavelić s 15:54. min, a treći Ante Živković s 16:10 min. U ženskoj konkurenciji pobijedila je Matea Parlov (17:30 min), druga je bila Mirjana Šimek Bilić  (18:07 min), a treća Kimberly ReMine Pašalić (19:05 min).

Utrku su odlično organizirali AK Svetice i ekipa Run&Trek specijaliziranog trkačkog dućana, predvođena Robertom Franjkovićem.

REZULTATI

Serijal Zagreb 5×5 nastavlja se u nedjelju 12. ožujka, utrkom s nazivom Zagreb 5×5 Spring Break. Prijave i ostaje informacije OVDJE.

 

VELIKA FOTO GALERIJA S UTRKE:

Autor: 3sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz