VIVAT ACADEMIJA

Počinje Akademija trčanja by Run&Trek

Atletski klub Svetice ovoga proljeća pokreće Akademiju trčanja u suradnji s prvom specijaliziranom trgovinom za trčanje u Hrvatskoj – Akademija trčanja by Run&Trek.

 

“Odlučili smo se na ovaj potez kako bi svojim znanjem dodatno pomogli svima onima koji se žele priključiti trkačkom pokretu, nešto izmijeniti u „svom sjedalačkom životu“ ili jednostavno poboljšati svoje trkačke sposobnosti. Naše trenere krasi stručnost, znanje i konstantno usavršavanje te dosadašnji rezultati u trenerskom poslu. Naravno, svakako treba istaknuti i njihov minuli rad dok su nastupali kao aktivni trkači.” – ističu treneri AK Svetice.

Akademija trčanja by Run&Trek će se sastojati od dvije osnovne grupe trkača – početnička grupa – za sve one koji se prvi puta susreću s trčanjem ili jednostavno žele krenuti ispočetka te napredna grupa – za sve one koji već trče, treniraju, a željeli bi učiniti iskorak i poboljšati svoje trkačke mogućnosti.

Grupe će biti formirane do najviše 40 članova s tri treninga tjedno (utorak i četvrtak poslijepodne te subota ujutro) u parku Maksimir u Zagrebu, odnosno na Višnjiku u Zadru. Mjesečna članarina u akademiji je 200 kn.

Treneri u Zagrebu su:

  • Slavko Petrović: višestruki prvak Hrvatske te hrvatski rekorder na 10.000 m, trener mnogobrojnih najboljih hrvatskih trkačica i trkača
  • Dario Nemec: višestruki prvak Hrvatske i reprezentativac, trener višestrukih osvajača medalja na prvenstvima Hrvatske

a u Zadru:

  • Nikolina Stepan: aktualna prvakinja Hrvatske u polumaratonu i planinskom trčanju te viceprvakinja na 10000m. S postignutim rezultatom 2:46:11 u maratonu kandidatkinja za ostvarivanje norme za Svjetsko prvenstvo u Londonu i Olimpijske igre u Tokiju
  • Lovre Kalac: najbolji trkač na duge pruge na području Zadra. Reprezentativac Hrvatske u planinskom trčanju.

aksvetice

“Svojim znanjem približiti ćemo trčanje svima i učiniti ga što je moguće lakšim, a samim time i poboljšati vaše trkačke mogućnosti (napredna grupa) ili ih tek razviti (početnička grupa). Treninge ćemo prije svega prilagoditi vašim mogućnostima i ambicijama, a u skladu s time spremiti vas za utrke. Naravno, ukoliko netko želi samo trenirati, a ne trčati utrke također je dobrodošao, iako smo, poučeni iskustvom uvjereni da će nam se brzo pridružiti i na utrci.” – poručuju iz Akademije trčanja by Run&Trek.

Osim samih treninga, polaznici škole imat će prilike sudjelovati na tri stručna predavanja vezana uz treninge, prehranu i opremu, a svakodnevno će moći dobiti stručne odgovore na svoja pitanja. Naravno, tu je i Run&Trek koji je pripremio pogodnosti za sve polaznike – 20 % popusta na odjeću i tenisice, te 10 % popusta na ostalu opremu.

Upisi su u tijeku, a s radom započinju 14. 3. 2017. Prijavu za Akademiju trčanja by Run&Trek možete ispuniti OVDJE.

I na kraju, svaki polaznik Akademije dobiva poklon majicu za trčanje Joma.

Sva dodatna pitanja možete poslati na mail: atletski.klub.svetice@gmail.com.

Službena stranica

Facebook stranica

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz