PLANIRAJ JESEN

Pohrli na prijave za utrku Kutina – Voloder i osvoji medalju s likom legende Franje Mihalića

Početak ljeta idealan je trenutak da se počne planirati početak jeseni, a Voloderska jesen odnosno Cestovna atletska utrka Kutina-Voloder doći će i prije nego se nadaš. Stoga, ako dosad nisi 15. rujna zaokruži u kalendaru i iskoristi redovne prijave, po još uvijek, nešto povoljnijoj cijeni.

 

Organizator Udruga „VINKO“ Kutina predvidio je početak 19. Međunarodne utrke Kutina – Voloder, memorijal Franjo Mihalić – Jura, za nedjelju u 10 sati. Dužina staze bit će 15 kilometara, većinom ravne do umjereno valovite, sa startom na glavnom kutinskom trgu, a ciljem u Voloderu.

Konkretno, svi se moraju pojaviti u ranijim jutarnjim satima na podizanju startnih brojeva u Voloderu kod crkve sv. Antuna. Otamo će svi sudionici biti prevezeni autobusima na start u Kutinu. Limit utrke je 2:15 sata.

U cilju te čeka sudionička medalja s likom legende svjetske atletike Franje Mihalića, a ako se malo pomučiš možda “padne“ i novčana nagrada

Ukupan novčani fond utrke Kutina – Voloder iznosit će 7000 kuna, a novčane nagrade raspodijelit će se po prvih troje žena i muškaraca u ukupnom poretku te u poretku domaćih trkača. Najboljih troje pojedinačno i ekipno, najmlađi i najstariji sudionik te heroj i heroina utrke, kao i najbolji po dobnim kategorijama bit će nagrađeni, bilo peharima, bilo medaljama.

Ukoliko se prijaviš do 15. kolovoza, još uvijek možeš uštedjeti uz startninu od 100 kuna, jer s kasnijim prijavama iznos raste za 20 kuna. Kasne prijave traju do 10. rujna, a na dan utrke prijava na utrku i uplata nisu moguće.

Sve informacije o utrci i prijavama te popis prijavljenih, mogu se pronaći na službenoj stranici utrke, a prijave se obavljaju na stranici utrka.com.

 

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz