JOŠ 10 DANA DO POLUMARATONA HOTELA SPORT

Polumaraton Hotela Sport i Športskog kluba Otok – 2019.

Rezervirajte 20. listopada i prijavite se za četvrti Polumaraton Hotela Sport i Športskog kluba Otok.

 

Ostalo je još 10 dana za prijavu na ovaj polumaraton sa startom iz Ivanić-Grada koji će se održati u nedjelju, 20. listopada, s početkom u 10 sati. I ove godine polumaraton će se trčati kroz pitoreskne bregovite krajeve Kloštar Ivanića. Obilježje staze je visinska razlika od cca 117 metara koja prolazi krajevima Kloštar Ivanića. Ruta je promijenjena prošle godine, ali start i cilj su ostali na istom mjestu – ispred Hotela Sport u Ivanić-Gradu.

Za svakog natjecatelja osigurani su majica i zahvalnica, a nakon utrke trkači će se moći okrijepiti uz porciju graha.

Nakon utrke održat će se proglašenje pobjednika, a ukupni nagradni fond iznosi 5.000 kuna te sponzorske nagrade.

Trasa polumaratona proteže se od Hotel Sporta kroz ulicu Alojza Vulinca, ulicu Stjepana Radića, Vukovarsku ulicu, Lipovec Lonjski, Kloštar Ivanić, Vinogradsku ulicu, Sobočane, Graničarsku ulicu, Caginec, Zagrebačku ulicu, ulicu kralja Tomislava, ulicu Slavka Kolara, ulica braće Kalčić, Dugu ulicu, ulicu Stjepana Radića,  ponovno kroz ulicu Alojza Vulinca te završava ispred Hotela Sport.

Polumaraton Hotela Sport i Športskog kluba Otok prepoznat je od strane rekreativaca ali i profesionalaca, pa su tako na njemu sudjelovali i natjecatelji iz Kenije, Mađarske, Slovenije te drugih zemalja regije.

Više informacija o ovom događanju možete pronaći na internet stranici Hotela Sport, gdje se možete i prijaviti kroz web obrazac.

Promo

Nema postova za prikaz