UVIJEK U TOKU

Pomoću Garmin pametnog sata pratite svoje zdravlje

Praćenje zdravlja važno je za održavanje cjelovite slike o vašem fizičkom i psihičkom stanju. Kad se ujutro probudite, zapitate li se koliko ste se dobro naspavali? Zašto se osjećate iscrpljeno na kraju stresnog dana?

Garmin satovi nude razne značajke koje vam pomažu da postignete detaljnu analizu vašeg zdravlja.

 

Praćenje vašeg zdravlja

 • Zdravstvena statistika – podaci o pulsu, kvaliteti sna, stresu, disanju, zasićenosti krvi kisikom na zapešću omogućuju vam da poboljšate zdravlje i osigurate si duševni mir.
  • Naši pametni satovi stalno pohranjuju vaš otkucaj srca i upozoravat će vas ako ostane previsok ili prenizak dok ste u mirovanju. Također pomažu procijeniti koliko naporno radite tijekom aktivnosti.
  •  Senzor Pulse Ox mjeri vam zasićenost krvi kisikom tijekom dana i dok spavate kako biste vidjeli koliko dobro vaše tijelo apsorbira kisik.
   • Doznajte imate li miran, uravnotežen ili stresan dan. Koristeći varijabilnost otkucaja srca, Garminovi uređaji mogu mjeriti stres kao nizak, srednji ili visoki. Podsjetnici za opuštanje čak će vas voditi na kratku aktivnost disanja kada osjećate stres.
   • Pogledajte kako dišete tijekom dana, tijekom spavanja i tijekom tjelovježbe ili joge, uz Garminove vježbe disanja.
   • Pogledajte cjelovitu sliku spavanja s pregledom vašeg svjetla, duboke i REM faze spavanja, kao i podataka o zasićenosti krvi kisikom i disanju, koji su dostupni na određenim satovima.

 • Briga o tijelu – briga o sebi je važna. Ako trčite bez energije, ne činite svojem tijelu ili mentalnom zdravlju ništa dobroga. Pazite na svoju energiju i upotrijebite je kao znak za više sna, više odmora itd. Ova značajka pokazuje razine energije vašeg tijela tijekom dana, tako da možete pronaći najbolje periode u danu za aktivnost i odmor.
 • Hidracija- Zabilježite svoj dnevni unos tekućine kao podsjetnik da ostanete hidrirani i postavite sebi automatski cilj.
  Neki uređaji pokazuju gubitak znoja, pa će se ciljevi hidratacije prilagoditi ovisno o razini vaše aktivnosti.
 • Praćenje menstrualnog ciklusa – Steknite cjelovitu sliku svog zdravlja koristeći funkciju praćenja menstrualnog ciklusa. Pogledajte detalje ciklusa uz svoje ostale podatke u Garmin Connect aplikaciji kako biste prepoznali uzorke i unijeli pozitivne promjene.

Praćenje vašeg zdravlja jednako je važno kao i vježbanje jer pomaže u jačanju vašeg imunološkog sustava. Garmin nudi razne aktivnosti i programe, od treninga snage do vježbi disanja.

 

Ugrađene aktivnosti

 • Animirane vježbe – Ako ste navikli vježbati u teretani ili na satu grupnog treninga, ovi animirani treninzi su spas. Možete odabrati različite vježbe (joga, pilates, snaga, kardio) i budite sigurni da ispravno vježbate. Animirane vježbe lako se mogu pratiti i dolaze ugrađene na neke modele satova i možete ih preuzeti iz aplikacije Garmin Connect. Ako vaš sat nije kompatibilan s animacijama, svejedno možete preuzeti vježbe na sat korak po korak iz aplikacije Garmin Connect, a ako nije kompatibilan za preuzimanje vježbi, možete svejedno pratiti vježbe u aplikaciji Garmin Connect
 • Kreirajte svoje vježbe – Nedostaje vam omiljena animirana vježba? Kreirajte svoju vježbu u Garmin Connect aplikaciji i pošaljite je na kompatibilan pametni sat.
 • Garmin trener – Ovi planovi treniranja su za one koji žele izaći, trčati i iskušati novi plan treninga.
  Garmin Coach plan treniranja pomaže vam postići cilj i omogućiti vam da istrčite određenu udaljenost. Ovi planovi treniranja dolaze sa savjetima, izazovima i trikovima kako biste uspješno istrčali veće udaljenosti.
 • Vježbe disanja – Nova ugrađena značajka aktivnosti disanja na odabranim uređajima vas vodi kroz smislene i umirujuće vježbe. Kada se želite odmoriti ili fokusirati, možete započeti vježbe disanja, i sat će pratiti vašu razinu stresa i način disanja kako biste dobili uvid u kvalitetu vašeg disanja.

Garmin vas želi podržati na vašem putu prema zdravlju. Važno je da svaki dan odvojite vrijeme za svoje zdravlje i dobrobit, a Garmin je tu da vam u tome pomogne.

Ponudu Garmin satova pogledajte na službenoj Garmin stranici.

 

*Ovo nije medicinski proizvod i nije predviđeno za upotrebu u dijagnostici ili praćenju bilo kojeg medicinskog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

Promo

Nema postova za prikaz