MOĆAN I ELEGANTAN

Ponesite aktivnosti sa sobom uz vívosport, najnoviji GPS pametni mjerač aktivnosti tvrtke Garmin

Najnoviji u liniji mjerača aktivnosti tvrtke Garmin je vívosportTM, pametni mjerač aktivnosti1 s ElevateTM cjelodnevnim mjerenjem pulsa na zapešću i GPS-om za točno praćenje svake šetnje, trčanja i vožnje.

 

 

Uz uvijek uključen Garmin ChromaTM zaslon u boji osjetljiv na dodir i nove sportske aplikacije za sve, od treninga snage do biciklizma i kardio vježbi, vívosport je optimiziran i za unutarnji i za vanjski trening.

Pametne obavijesti vas ostavljaju povezanima i kada se prebacujete s jedne aktivnosti na drugu, a alati za praćenje kondicije i wellnessa pružaju vrijedne informacije kao što su kondicijska dob i razina stresa. Siguran za nošenje tijekom kupanja i tuširanja2 s autonomijom baterije od 3 do 7 dana u pametnom načinu rada i 8 sati u GPS načinu rada, ovaj ultra tanki mjerač aktivnosti izrađen je za život u pokretu.

 

“Shvaćamo da mnogi korisnici radije vježbaju s tankom fitness narukvicom, ali ne žele se odreći funkcija za fitness i povezivanje koje se obično nalaze na pametnim satovima”, rekao je Andrew Silver, Garmin EMEA voditelj grupe proizvoda. “Uz vívosport, dobivate najbolje od pametnog mjerača aktivnosti i sportskog sata u ultra tankom i elegantnom dizajnu.”

vívosport sadrži korisne alate za praćenje stanja kondicije, uključujući VO2 max i kondicijsku dob koji vam pružaju vrijedne podatke za praćenje promjena u vašoj razini kondicije. Povećana aktivnost – poput šetnje psa ili treninga za utrku na 5 km – poboljšat će ove parametre tijekom vremena. vívosport pruža funkciju cjelodnevnog praćenje stresa mjerenjem vaše varijabilnosti pulsa (HRV).

Mogućnost uvida u trenutačnu razinu stresa na zapešću i duljeg perioda stresa na Garmin ConnectTM-u omogućuje vam prepoznati obrasce i razmotriti promjenu načina života kako biste izbjegli ili se bolje nosili sa stresnim situacijama. Brojač četverostrukog udaha za opuštanje omogućuje vam ravnotežu stresa i odmora.

Uz ugrađene sportske aplikacije za hodanje, trčanje, vožnju biciklom, kardio i trening snage, vívosport je savršen pribor za trčanje susjedstvom, svladavanje visoko intenzivnog intervalnog treninga (HIIT) ili brojanje ponavljanja i setova vježbanja u teretani.

Zahvaljujući Garmin Move IQTM funkciji, vívosport prepoznaje različite aktivnosti, a uz funkciju automatskog pokretanja automatski će početi i zaustaviti mjerenje trčanja i šetnje.

Vaši voljeni mogu biti bezbrižni dok vježbate na otvorenom uz LiveTrack4 funkciju koja prati aktivnost i lokaciju u stvarnom vremenu. Osobe koje vi odredite primat će pozivnice putem e-poruke, Facebooka ili Twittera s vezom na web stranicu koja uključuje poziciju vašeg vívosport uređaja. vívosport je jedini mjerač aktivnosti s LiveTrack funkcijom.

Ostanite povezani dok se krećete uz vibracijska upozorenja za poruke e-mail i tekstne poruke, pozive, podsjetnike iz kalendara, obavijesti iz aplikacija, novonastale promjene na društvenim mrežama i drugo s kompatibilnog pametnog telefona4.

Omogućena je i kontrola glazbe na pametnom telefonu putem vívosport uređaja, slanje upozorenja za pronalaženje zagubljenog pametnog telefona i kontrola Garmin VIRBÒ kamera (prodaju se zasebno).

vívosport se tijekom dana automatski sinkronizira s mobilnom aplikacijom Garmin Connect kako biste spremili statistiku za lakši pristup kasnije. U Garmin Connect-u, besplatnoj online zajednici, možete vidjeti svoje vježbe, aktivnosti vježbanja snage, razinu stresa i obrasce spavanja prikazane na detaljnim grafikonima. Pregledajte vježbe na otvorenom na detaljnim kartama, natječite se u tjednim izazovima i povežite se s drugim fitnes entuzijastima, izravno s kompatibilnog pametnog telefona ili računala.

Vrhunski partner za aktivnosti na otvorenom ili u zatvorenom, vívosport sadrži Garmin Chroma zaslon osjetljiv na dodir u boji i ultra tanku, sportsku narukvicu dostupnu u crnoj/sivoj (mala/srednja i velika), crno/fuksija (mala/srednja) i crna/limeta (samo velika) boji. Preporučena maloprodajna cijena vívosport uređaja iznosi 1.590,00 kn. Za više informacija posjetite Garmin.com/vivo.

Promo članak

Nema postova za prikaz