5 GODINA DU MOTIONA

Popunjeno 2/3 mjesta za peto izdanje Dubrovačkog polumaratona

Sportsko-rekreativna manifestacija Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik u 2019. slavi svojih prvih pet godina održavanja i tim povodom poziva trkače na zajedničko slavljenje ovog malog jubileja 27. i 28. travnja. Svim zainteresiranim za sudjelovanje u utrci na 21 kilometar savjetuje se čim ranija prijava putem službene web stranice, jer je već sada popunjeno 2/3 dostupnih mjesta!

 

Pored globalno popularnog Dubrovačkog polumaratona, dvodnevni program i ovoga puta uključuje iznimno atraktivnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku. Uz njih se organizira i Du Motion Expo, Du Motion Chat te drugi popratni sadržaji, a kroz bogate trkačke pakete sudionicima se nastoji osigurati odličan provod i predstaviti sve ljepote grada.

Do sad su manifestaciju posjetili profesionalni trkači i rekreativci iz 55 zemalja svijeta, a brzina kojom idu prijave svjedoči da interes ne jenjava. Tome je, pored širenja dobrog glasa od strane dosadašnjih sudionika, svakako doprinijela i nedavna naslovnica poznatog trkačkog časopisa Distance Running, na kojoj se našao upravo start Dubrovačkog polumaratona na Stradunu.

Podatak vrijedan isticanja jest i onaj o preko 180 tisuća kuna skupljenih do sad kroz humanitarnu 5K utrku.

Start 5K utrke

 

“Naš je cilj svake godine dočekati trkače na najbolji mogući način i stalno gledamo kako unaprijediti događaj, jer su upravo odlični dojmovi gostiju ono što nas gura naprijed, ali i naša najbolja promocija. Brojke koje već sada imamo pokazuju da je to najbolji put”, istaknuo je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Vrhunska atmosfera, brojni volonteri te zanimljive panoramske staze koje prolaze kroz staru gradsku jezgru i uz dubrovačku obalu glavni su aduti Du Motiona, zbog kojih se brojni trkači iz godine u godinu vraćaju u grad podno Srđa.

 

Atraktivna utrka dubrovačkim zidinama

Pridružite se i vi najinternacionalnijoj hrvatskoj trkačkoj manifestaciji u obilježavanju njenih prvih 5 godina, budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva!

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja te svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Facebook / Twitter / Instagram

 

Video Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik 2018

- Marketing -

Nema postova za prikaz