HB 3SPORTA

Portal 3sporta s vama je već osam godina

Prošlo je točno osam godina od kada je vaš (omiljeni) portal 3sporta.com ugledao svjetlo dana. U tih osam godina, svakodnevno smo radili kako bi bili informativni, konkretni i korektni, da vas uveselimo fotografijama s utrka i potaknemo na kretanje i bavljenje sportom. Utvaramo si da smo barem malo pomaknuli jezičac u smjeru zdravije i aktivnije nacije.

 

Nije ovo neka osobita proslava, nežive stvari nemaju rođendan, ali prilika je da se sjetimo svega što smo prošli. 3sporta je nastao u trenutku kada u Hrvatskoj nije postojalo mnogo sličnih medija, tek nekoliko portala bavilo se aktivnim životom i pratilo sportove izdržljivosti. Mi smo odlučili biti malo drugačiji, brzi, otvoreni za suradnju sa svima, željeli smo ponuditi sadržaj kakav je nedostajao.

 

Fotografije kao nikad prije

Jedna od najvažnijih novosti koju smo donijeli na tržište, bile su velike foto galerije s utrka. Naša ideja, da svatko tko sudjeluje na utrci mora imati foto uspomenu s nje, vrlo je brzo prihvaćena i već nakon prve godine rada postali smo prepoznatljivi izvor kvalitetnih fotografija s utrka.

Ovaj smo segment posla razvijali do današnjih dana i bez lažne skromnosti možemo reći da smo najjači i najbolji foto servis za utrke u Hrvatskoj, što potvrđuju broj i važnost utrka koje fotografiramo svake godine. Često nam u inbox dolaze upiti – “kad će fotografije”, čak i za utrke koje nismo fotografirali.

 

Zajednica

Prije nekoliko godina pokrenuli smo Facebook grupu TRČIMO->TRČIMO koja je pred prelaskom 5.000 aktivnih članova, naša Facebook stranica za nekoliko će tjedana prijeći 40.000 lajkera. Po tim kriterijima i po čitanosti našeg sadržaja, uvjerljivo smo prvi portal o ovoj niši u Hrvatskoj.

No ono što smatramo najvažnijim, to je – ZAJEDNICA. Želimo našim djelovanjem osnaživati povezanost, prije svega trkača, ali i sportaša i rekreativaca u drugim sportovima izdržljivosti. To postižemo insistiranjem na pozitivnom sadržaju. Želimo da naša stranica i grupa budu mjesta tolerancije, kulturne komunikacije i međusobne podrške. Vjerujemo da smo na dobrom putu prema tom cilju.

 

Budućnost

Najlakše se uljuljkati u “uspjeh” i ne raditi na novim idejama. No ideje su nešto čime obilujemo (kad bismo ih barem sve mogli realizirati). Tako je od jedne ideje nastao novi portal Active in Croatia, tek u povojima, ali s velikim potencijalom promocije Hrvatske kao destinacije za aktivan odmor. Na tome zasigurno nećemo stati pa uskoro možete očekivati i neke nove proizvode iz naše kreativne radionice.

 

HVALA!

Ako ste došli do kraja ovog teksta, možda ste među našim najvjernijim čitateljima. Ljudi obično nemaju strpljenja za ovakve tekstove (razumljivo). Hvala Vam što nas pratite, što zajedno s nama radite na promjeni svijesti nacije o potrebi aktivnog, sportskog života i mnogobrojnim benefitima koje tako ostvarujemo.

Na kraju, hvala svima koji nam pomažu na putu prema uspjehu, svima koji su svojim sadržajem obogatili portal, svim suradnicima koji su radili na njemu u proteklih osam godina i rade danas, svim organizatorima utrka koji nas prepoznaju i angažiraju te svim oglašivačima i partnerima bez kojih ne bismo postojali.

Vidimo se na trčanju, triatlonu, biciklu!

P. S.
Želiš biti dio naše priče? Javi se s prijedlogom suradnje na mail urednik@3sporta.com

urednik 3sporta.com
Zvonimir Mikašek

- Marketing -

Nema postova za prikaz