IMAMO PODCAST!

Poslušajte prvu epizodu podcasta S druge strane powered by Intersport, gošća: Veronika Jurišić

Projekt koji se “kuhao” više od godine dana napokon je započeo. Podcast “S druge strane” sponzorski je podržao Intersport, voditelj je šarmantni Thomas Kezele, a prva je gošća nevjerojatna ultramaratonka Veronika Jurišić. Treba li još preporuka da se prepustite njihovom inspirativnom razgovoru? 🙂

 

Zašto podcast? Forma dugog razgovora, najčešće “jedan na jedan”, iznimno je popularna u svijetu. Pomalo se i mi počinjemo privikavati i konzumirati sve više podcasta na hrvatskom jeziku. Kada smo razmišljali o načinu “isporuke” materijala, prva je ideja bila samo audio podcast, ali ipak smo si odlučili otežati posao i odmah smo krenuli i na video.

 

Prva gošća – Veronika Jurišić

Veronika Jurišić jedna je od naših najuspješnijih ultramaratonki, žena koja svaki mjesec istrči više od 1.000 kilometara, a mnogobrojna pobjednička postolja bilo bi nemoguće nabrojiti. Uz to je i fantastična osoba, s predivnim ljudskim osobinama, zanimljiva, vrckasta i draga. Uvjerit ćete se u to nakon samo nekoliko minuta ovog podcasta.

 

Zašto mislimo da je audio podcast važniji od videa

Prije svega zato jer ga slušatelji mogu konzumirati “pasivno”. Mnogi od nas trče, bicikliraju, hodaju, spremaju kuću… sa slušalicama na ušima. Audio podcast omogućava upravo to – da uz neku drugu aktivnost poslušate i zanimljiv razgovor. Voljeli bismo da što više trkačica i trkača, kao i svih ostalih koje zanima naš podcast, konzumira upravo audio verziju. 🙂

U nastavku je audio izdanje prve epizode, dovoljno je da kliknete tipku “Play”, podcast će se reproducirati kao i svaki drugi audio sadržaj, čak i kada zaključate mobitel.

 

Poslušajte 1. epizodu:

SLUŠAJTE I NA SPOTIFY gdje epizodu možete i preuzeti na svoj uređaj i slušati kad ste offline. 🙂

 

Zašto je važan i video podcast

Kako sam već napisao, odlučili smo se i na video, na ozbiljnoj produkcijskoj razini, što nam uvelike otežava posao. No svjesni smo da je video mnogima draži format. Iako sama forma nije vizualno posebno atraktivna, video nam omogućava da doživimo lica sugovornika, gestikulaciju, a mnogi od nas bilo koji sadržaj radije će konzumirati i vizualno.

 

Pogledajte 1. epizodu:

 

Što nas čeka u budućnosti

Tematika podcasta “S druge strane powered by Intersport” bit će uglavnom sportska. Želimo kroz razgovor predstaviti ljude čije će nas priče inspirirati i pokrenuti na akciju. No uvijek ćemo nastojati zaviriti “s druge strane” gosta, s one strane daleko od foto aparata i pobjedničkih postolja.

Zvonimir Mikašek

Nema postova za prikaz