BREGI SJEVEROZAPADA

Poziv na 2. Brdsku utrku Ivanec – Grebengrad

Iz Atletskog kluba Varaždin stiže poziv svim ljubiteljima trčanja u prirodi na 2. Brdsku utrku “Ivanec – Grebengrad”, koja ove godine ima i kratku stazu.

 

 

Prošle godine održana je prva utrku na stazi, koja je već u startu pokazala jedan visok i zavidan nivo. Utrka će se ove godine održati u malo ranijem terminu, točnije 22. 4. 2018.   

Ovogodišnja utrka bit će ujedno i izborna za reprezentaciju Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze te očekujemo nastup svih naših najboljih brdskih i trail trkača. Kao novina ove godine održat će se i kratka utrka od 7,8 km (uz glavnu utrku od 37,5 km).

– S obzirom da je duga utrka izuzetno zahtjevna i teška, ove godine smo odlučili održati i kratku utrku za sve one kojima je duga utrka previše, a željeli bi ipak biti dio ove jedinstvene utrke i doživljaja. Svakako je za napomenuti da je i ova kratka utrka također zahtjevna i teška, ali ujedno možda i najljepši dio cijele staze. Kao organizator i ove godine ćemo se također maksimalno potruditi da sama utrka prođe u najboljem redu te iz tog razloga ostaje još samo poziv: Dođite na pravu brdsku i trail utrku, uživajte u trčanju po prekrasnoj stazi, a nakon završetka utrke uz proglašenje najboljih slijedi i prava “domaća” veselica. – poručuju organizatori.

Prijave su otvorene, a sve informacije možete doznati na web stranici AK Varaždin.

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz