UVOD U JELAČIĆEVE DANE

Poziv na Atletsku utrku za grb grada Zaprešića

Sportsko-atletski klub Fit poziva sve ljubitelje prirode i trčanja na 2. Atletsku utrku za grb grada Zaprešića, u predivno okruženje jezera Zajarki. Za razliku od prošlogodišnjeg izdanja utrke, mjesto start i cilja su promijenjena, pa se sada start i cilj nalaze kod kluba ribolovaca ŠRD Šaran Zaprešić.

 

Događaj se sastoji od utrke na 5 km za odrasle i dječjih utrka na 100 m, 200 m i 400 m. Na utrci će se održati i proglašenje ukupnih pobjednika i pobjednika po kategorijama lige trčanja Zaprešić.

Trčat ćemo u nedjelju 6. listopada 2019., start glavne utrke na 5 km je u 10:30, a dječje utrke startaju sat vremena ranije.

Utrku je pozdržala Turistička zajednica Grada Zaprešića, te je utrka uvod u Jelačićeve dane koji će trajati od 11. Listopada do 20. Listopada, a sadržavati će puno zanimljivih događanja i upoznavanja posjetitelja s prošlosti Zaprešića (Novi Dvori, Dvorac Lužnica i sl.).

Za sve sudionike utrke (dječjih utrka i utrke na 5 km) su osigurane finišerske medalje, okrepa i besplatan ručak, kao i brojne nagrade za pobjednike utrke, te novčana nagrada za postavljanje novog rekorda utrke.

Prijave za utrku su otvorene do 3. 10. ’19. ili do popunjenja limita utrke.

DETALJNE INFORMACIJE I PRIJAVE

Promo

Nema postova za prikaz