JOŠ MALO DO VELIKE UTRKE

Poziv na Garmin zajednički trening Zagrebačkog maratona

Nakon niza zajedničkih trening od travnja došli smo do zadnjeg treninga uoči 28. Zagrebačkog maratona, posljedni, Garmin trening će se održati na Jarunskom jezeru. Voditeljice traninga su naše ponajbolje dugoprugašice: Marija Vrajić, Matea Matošević – Hačić, Bojana Bjeljac i Nikolina Stepan.

 

Garmin trening Zagrebačkog maratona održat će se u utorak 10. 09. 2019.  na SRC Jarun  u 18:00 sati kod mosta za otok (Triatlon punkt). Sudjelovanje na treningu je besplatno!

Za sve naše sudionike pripremili smo još jedan “brzi” trening dionica, koje je najlakše raditi u grupi, kako bi naši trkači mogli testirati vlastitu izdrživosti i brzinu uoči utrka Zagrebačkog maratona.

Treninzi će se formirati u četri skupine po tempu i različitim mogućnostima sudionika. Svi sudionici za zadnji trening će dobiti poklon sponzora, Garmin majice za trčanje. Nakon treninga će uslijediti naša standardna tombola sa poklonima i dvije besplatne startnine za utrku po izboru.

Na treningu će sudjelovatri i članovi udruge INSPIRO koji se ove godine spremaju na svojih prvih 10 km! Ponosni smo da uz naše treninge prilagođene transplatiranim trkačima i veliki broj naših trkača aktivno kroz prijave podržavaju ovu utrku humanitarnog karaktera. Sigurni smo da ćemo zajedno osigurati bolju budućnost svima.

Više o Zagrebačkom maratonu

 

PR tekst

Nema postova za prikaz