Poziv organizatorima utrka na European Running Business Conference u Pragu

Drugo izdanje European Running Business Conference održat će se u glavnom gradu Češke, Pragu, Hotelu Hilton od 6. do 8. rujna 2019. Na jednom mjestu će organizatori i partneri atletskih utrka iz Europe i svijeta imati priliku susresti se i upoznati s najnovijim stvarima iz trkačke industrije i upoznati se s iskustvima najboljih.

 

Ujedno se taj vikend u Pragu održava i cestovna utrka na 10 km u organizacija RunCzech, domaćina ovogodišnje konferencije i jedna od IAAF Golden Label utrka.

Prije dvije godine, prvi ERBC održan je u Frankfurtu i odlično je prihvaćen od svih subjekata uključenih u trčanje te nacionalnih saveza. Veliki broj tema prezentiran je od strane vrhunskih svjetskih stručnjaka i direktnih sudionika trkačkih događanja.

ERBC je definitivno mjesto gdje možete doznati sve što vas zanima iz svijeta trčanja i mjesto gdje imate priliku upoznati organizatore utrka iz svih dijelova svijeta.

Sve informacije o konferenciji možete pronaći na službenoj stranici ERBC  gdje se ujedno možete i registrirati za sami događaj.

Svi organizatori utrka u Hrvatskoj mogu iskoristiti kod za popust na redovnu cijenu prilikom registracije upisom “CRO@ERBC2019“.  Za dodatna pitanja možete kontaktirati mailom na race@akmaraton2000.hr

PR

Nema postova za prikaz