UZ MORE I KROZ GRAD

Poziv u Poreč – na Plava Laguna Polumaraton!

I ove godine Plava Laguna Polumaraton oduševiti će sve ljubitelje trčanja! Od 23. do 24. ožujka 2019., grad Poreč i Plava Laguna ugostiti će sve koji se žele okušati na polumaratonskoj utrci, a očekuju nas i family i kids run utrke.

 

Prijave za IV. Plava Laguna Polumaraton, koji će se održati 23. i 24. ožujka u Poreču, Zelena Resort – su otvorene. Za one koji rezerviraju smještaj u jednom od hotela Plave Lagune (Hotel Plavi, Hotel Molindrio), kotizacija je besplatna, dok su early bird kotizacije do 24. 2. za Polumaraton i 10K Run 20 eura, a za Family Run 10 eura. Kotizacije za Kids Run u potpunosti su besplatne.

“Ove godine očekujemo 1500 trkača, a novost je da će trasa za polumaraton biti jedan krug od 21 km, umjesto do sadašnjih dva, odnosno nova trasa polumaratona prolazit će kroz središte grada pa sve do Saladinke na sjeveru Poreča, što će svakako pridonijeti atraktivnosti same utrke.” – poručuju iz Plave Lagune.

Na polumaraton (21 km) mogu se prijaviti svi stariji od 18 godina, dok se za 10K mogu prijaviti svi stariji od 16 godina. Family Run održat će se dan ranije – u subotu 23. 3. , a trkače očekuje zabava za cijelu obitelj. Radi se o utrci za velike i male prekrasnom dionicom kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala. Djeca mlađa od 8 godina moraju trčati sa roditeljima, a staza je duga 3,5 km.

Za one najmlađe – tu je Kids Run, prilagođen uzrastima djece. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina na jednoj od najljepših lokacija zapadne obale Istre – poluotoku Hotela Parentium.

Više informacija o događaju, prijavama, kotizacijama i programu možete pronaći OVDJE.

STAZA POLUMARATONA

 

PROMO tekst

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz