NOVI IZAZOV ZA TEBE

Poziv u Strizivojnu na Noćni cener najdužom ulicom u Hrvatskoj

Općina Strizivojna i službeno ima potvrdu da je njezina Ulica braće Radić sa svojih 7.8 kilometara najduža ulica u zemlji. Stoga te Odbojkaški klub Strizivojna poziva da protrčiš Noćni cener najdužom ulicom u Hrvatskoj.

 

Utrka u večernjim satima na kraju kolovoza, savršen je način da napraviš prijelaz u prvi jesenski trkački mjesec. Uz to, asfaltirana staza bez visinske razlike pruža idealne uvjete za istrčati najbolji osobni rezultat na deset kilometara.

Zato, nacrtaj se u petak navečer, 30. kolovoza u 20 sati na startu ispred zgrade Općine u Strizivojni i istrči svoj PB najdužom hrvatskom ulicom. Ne moraš se bojati da ćeš se skljokati od vrućine jer kotizacija od 75 kuna uključuje i okrepu za vrijeme utrke, kao i bon za hranu i piće poslije utrke.

Bit će ti drago čuti da, uz majicu i unikatnu sudioničku medalju koju su oslikali mališani na razrednoj nastavi, startnina uključuje i koncert nakon utrke te besplatan ulaz na bazen i u ergelu u Đakovu, u subotu i nedjelju, 31. kolovoza i 1. rujna.

Naravno, tu su i nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji. Startni paketi moći će se podizati od 16 sati na dan utrke na info pultu, a vrijeme će se mjeriti elektronskim putem.

FB DOGAĐAJ

PRIJAVI SE

Piše: Martina Maloča

- Marketing -

Nema postova za prikaz