U ŠUMU U MIZUNKAMA

Predstavljamo Mizuno trail tenisice – kolekcija proljeće/ljeto 2023.

Svijet, pa tako i trčanje, dramatično se promijenio posljednjih godina – dobro, barem u trčanju još uvijek vrijedi pravilo da morate pronaći pravu ravnotežu između amortizacije, stabilnosti i odziva. U Mizunu su se potrudili pronaći prave proporcije za svaki tip trkača, a osim odnosa amortizacije, stabilnosti i odziva, japanski dizajneri tenisica za trčanje posvetili su se i tajni koja se zove glatki prijelaz sa stopala, od nožnih prstiju do pete – i obrnuto.

 

Mizuno je koncept vrhunske kvalitete u trkačkom svijetu i tome ne treba ništa dodati. Ono što Mizuno predstavlja u svijetu trčanja nije nastalo preko noći, kvaliteta je stvarana stoljeće i više – tvrtka Mizuno Kabushiki-gaisha osnovana je 1906. godine u Osaki.

 

Optimalna kombinacija amortizacije, stabilnosti i odzivnosti s Mizuno Wave tehnologijom “W” u kombinaciji s Mizuno Enerzy pjenama u među potplatu.

Ovo su vrhunske tehnologije koje kombiniraju tri elementa neophodna za izvrsnost u tenisicama za trčanje – amortizaciju, stabilnost i odzivnost.

Znamo da se tijekom trčanja javljaju prekomjerne sile i napetosti u cijelom tijelu, stoga je bitno osigurati pravu kombinaciju amortizacije i stabilnosti, kako bi se spriječio i najmanji rizik od ozljeda. Stručnjaci u Mizunu to znaju.

Wave ploča nudi izvrsnu amortizaciju koja nastaje raspršivanjem sile udarca na veću površinu. Stabilnost Wave tehnologije očitava se u vanjskom (lateralnom) i unutarnjem (medijalnom) dijelu tenisice koja je dizajnirana za stabilizaciju stopala. Osnovni elementi amortizacije i stabilnosti u Wave ploči dizajnirani su da odgovaraju svakoj vrsti tenisica, što rezultira najlakšim i tehnološki najnaprednijim tenisicama s najvišim performansama.

Kada trčite ili se bavite nekim drugim sportom u Mizuno obući, možda niti ne znate koliko tehnologija podržava vaš užitak i kontakt s prirodom. Mizuno Enerzy – radi se o novom materijalu mesnatog potplata, koji je mekši i samim time bolje amortizira i daje mnogo više povratne energije od svih do sada poznatih materijala. Uz povećanu povratnu energiju, trčanje je još brže.

Posljednjih godina trail trčanje je prava mala revolucija u svijetu trčanja i znači još autentičniji kontakt s prirodom. Naravno, zahtjevnije trkaće podloge znače da naš korak mora biti čvrst i siguran, a u Mizunu su tome posvetili svu pozornost.

 

WAVE MUJIN 9

Definitivno ultimativna trail tenisica za trkače koji žele maksimalnu udobnost, amortizaciju i stabilnost za terensko trčanje.

Novi Mujin 9 je premium trail model s naglaskom na udobnosti, amortizaciji i stabilnosti, što je bitno za iznimno udobno trčanje u najzahtjevnijim uvjetima. Nova gornja konstrukcija ove tenisice nudi više udobnosti i dodatnu zaštitu stopala za trčanje po neravnim površinama. WAVE MUJIN 9 također je pogodan za planinarenje i šetnju.

Među potplat se sastoji od kombinacije Enerzy i U4iCX pjene, koje trkaču pružaju još veću udobnost, amortizaciju i odzivnost.

Mizuno Wave valovita ploča u među potplatu osigurava bolju torzijsku stabilnost i odziv ove tenisice.

Dizajn potplata XtaGrip zajedno s Michelin gumom osigurava izvrsno prianjanje na različitim površinama.

Tehnologija: Mizuno Wave, Mizuno Enerzy, U4iCX, Michelin, XtaGrip.

Težina: 340 g (muški)/290 g (ženski)

 

WAVE DAICHI 7

Vrlo odzivna tenisica za trail trčanje najviše kvalitete, dizajnirana za trkače koji žele udobnost, brzinu i stabilnost prilikom trail trčanja.

Daichi 7 je vrhunski model za trail trčanje s naglaskom na brzinu, udobnost i stabilnost. Nova verzija modela je lakša, ima manji pad visine stopala od pete do prstiju (razlika je 8 mm), a gornji dio tenisice sastoji se od nove konstrukcije sa SmoothStretch tkaninom koja omogućuje još bolje pristaje uz nogu. Ovaj model također je pogodan za planinarenje i šetnju.

Među potplat se sastoji od kombinacije U4iCX i AP+ pjene, koje trkaču pružaju izvrsnu udobnost i amortizaciju.

Mizuno Wave valovita ploča u među potplatu osigurava bolju torzijsku stabilnost i odziv ove tenisice za trail trčanje.

Potplat se sastoji od Michelin gume koja pruža izvrsno prianjanje na raznim podlogama.

Tehnologija: Mizuno Wave, U4iCX, Ap+, Michelin.

Težina: 300 g (muški)/255 g (ženki)

 

***

Ljudsko stopalo je inženjersko remek djelo i umjetničko djelo. Stoga mu pripada samo jednakovrijedno.

Promo tekst

Nema postova za prikaz