POPUT JAHANJA VALA

Predstavljamo Mizuno Wave Rider 22 – tenisicu koja te katapultira u novi korak kroz maksimalnu mekoću i stabilnost

Mizunova serija Wave Rider tenisica, jedna je od najpopularnijih cestovnih trkačkih tenisica, a sa svakim novim modelom dolazi i novi redni broj – trenutno je to aktualni Wave Rider 22. Radi se o vrlo brzoj tenisici, koja odlično reagira s podlogom i stabilnog je obuhvata stopala. Poboljšan joj je prijelaz s pete na prste, kao i fleksibilnost u prednjem djelu tenisice. Namijenjena je za srednje i duge staze, za osobe s neutralnim stopalom odnosno koje nemaju većih biomehaničkih problema.

 

S obzirom na pojavu prekomjernih sila i napetosti tijekom trkačke aktivnosti, Mizuno i kod ovog modela koristi posebno dizajniranu wave tehnologiju, s novom Cloud Wave pločom u srednjem potplatu. Wave ploča omogućava odlično ublažavanje udaraca, širenjem udarne sile na veću površinu, a ova nova inačica daje još više stabilne-amortizacije. Sad je ona mnogo mekanija i udobnija, a tome doprinosi i nova pjena U4iCX. Za razliku od svoje prethodne varijante, ova pjena je još lakša te daje bolji “katapult efekt“ u novi korak i ima duži vijek trajanja.

Još jedna specifičnost vezana uz ovu tenisicu je Dynamotion Fit, sustav koji omogućava gornjem dijelu tenisice da prati gibanje stopala te time sprečava nestabilnost noge u njoj. Konkretno, pruža bolje prianjanje gornjeg dijela stopala uz tenisicu.

Tehnologija SmoothRide prilikom ubrzavanja i usporavanja, minimizira trenje gibanja stopala te time omogućava laki prijenos koraka iz pete na prste.

Ono što je svim trkačima posebno važno, osjećaj je suhoće tijekom trčanja, a tome pridonosi Intercool sustav koji smanjuje akumulaciju vlage prilikom vježbanja. Radi se o posebnim zračnim kanalima u potplatu koji pospješuju prozračnost, snižavaju temperaturu u tenisici i smanjuju mogućnost nastanka žuljeva.

Za učinkovitu zaštitu potplata i produljenje vijeka trajanja tenisice zaslužna je posebna X10 karbonska guma, koja je 80% postojanija od dosadašnje, a postavljena je na dio potplata koji se najviše troši.

O dizajnu ne treba previše trošiti riječi jer su Mizuno modeli oduvijek bili atraktivnog izgleda, zbog kojeg su počesto nošene u ne samo sportske svrhe. Raznolikost boja zadovoljit će i najzahtjevnije apetite.

Svoje nove Mizuno tenisice izaberi u Intersportu

 

Promo

Nema postova za prikaz