PRATITE, ANALIZIRAJTE, PONOVNO DOŽIVITE, DIJELITE...

Predstavljamo nove SUUNTO Ambit uređaje

Nova Suunto AMBIT obitelj, predstavljena u rujnu 2014. godine, predstavlja savršen paket za sve koji žele najviše što sport i slične aktivnosti mogu ponuditi. Prvi pametni Bluetooth® uređaji povezivi su s novom Suunto Movescount aplikacijom, satovima Suunto Ambit3 Peak i Suunto Ambit3 Sport i novim senzorom za mjerenje srčanog pulsa.

Jedinstvena ideja o prvom Suunto Ambit GPS satu, bila je 2012. godine, spajanje naprednih funkcija za avanture na otvorenom prostoru i naprednih funkcija za sportske aktivnosti. Uz nove satove Suunto Ambit3 Peak i Suunto Ambit3 Sport ta se tradicija nastavlja: praćenje treninga, ekstremnih avantura i svakodnevnih aktivnosti uz pomoć sata. Sada, uz novu besplatnu mobilnu aplikaciju Suunto Movescount možete jednostavno na svom pametnom telefonu odmah pregledavati podatke, mijenjati postavke i bežično dijeliti aktivnosti, dok ste još na putu. Novu aplikaciju možete upotrebljavati i kao samostalan alat za praćenje i dijeljenje vaših dogodovština.


Suunto Ambit3 GPS satovi

Suunto Ambit3 Sport
Budite drski i spojite ekstravagantnost s multi-sportskim aktivnostima

Novi Suunto Ambit3 Sport je lagan ručni uređaj, koji spaja sve karakteristike potrebne za trčanje, plivanje, bicikliranje i kombinirani trening. GPS osigurava točan tempo, navigaciju i praćenje, monitor srčanog pulsa vam omogućava idealan trening. Uz već poznate karakteristike sata Ambit2 S tu su i nove značajke za specifične sportske funkcije, kao što su sljedeće:

Plivanje: dugo očekivana karakteristika koju Ambit3 Sport nudi je mjerenje srčanog pulsa tijekom plivanja. Pojas za mjerenje srčanog pulsa s novim Suunto Smart senzorom, koji se prodaje zajedno s Ambit3 Sport HR, sprema vaš srčani puls za vrijeme plivanja i prenosi ga na vaš Ambit3 Sport kad izađete iz vode.

Vrijeme oporavka i nadzor aktivnosti: Ambit3 Sport nudi dnevno nadziranje aktivnosti za točan pregled vašeg vremena oporavka.

Elegantno ručno računalo namijenjeno je zahtjevnim, ali istovremeno i svakodnevnim korisnicima, kojima su sportske aktivnosti vrijeme za opušanje i odmor. Nove i drske dizajnerske kombinacije boja uvjerit će i najzahjevnije sportske entuzijaste.

 

Ambit3 Peak
Spremni za ekstremne avanture? Cjelovito iskustvo: sve za sport i pustolovine

Ambit3 Peak, nasljednik nagrađivanog Suunto Ambit2, novi je vrhunski model Suunto Ambit obitelji. Ovo je sat za ozbiljne avanturiste i sportaše – ima važne Suunto funkcije za sportove na otvorenom prostoru, kao što su navigacija, podaci barometra, visinomjer s FusedAltiTM, 3D kompas i druge funkcije. Uz to ima i već opisane funkcionalnosti Ambit3 Sporta. Ambit3 Peak ima u usporedbi s Ambit3 Sport dva puta dulje trajanje baterije (do 50 sati u GPS načinu rada), njegov izdržljiv dizajn sa staklenim vlaknima, ojačanim kućištem i okvirom od nehrđajućeg čelika, čini ovaj sat spremnim za najteže uvjete i sve pustolovine. Posebna inačica Sapphire od brušenog je čelika i kristalnog stakla koji daju dodatnu izdržljivost i eleganciju uz svoje primarne funkcionalnosti.

 

Suunto Movescount aplikacija za pametne telefone

Nova besplatna aplikacija, koja je sama jezgra Suunto povezive Ambit obitelji, samostalna je aplikacija, koja omogućava da vrlo jednostavno pratite i dijelite aktivnosti.


Obogatite, ponovno doživite i dijelite svoja iskustva.

S aplikacijom Suunto Movescount App možete i fotografirati i tako pokazati vašu trenutnu brzinu, udaljenost i druge pojedinosti na fotografiji. Aplikacija vam daje jedinstvenu mogućnost da svoje dogodovštine pokažete svojim prijateljima na društvenim mrežama. Vrlo jednostavno, samo jednim klikom možete svoje kretanje pretvoriti u Suunto film – animaciju vašeg putovanja, vizualiziranog 3D mapom, gdje možete pronaći fotografije i najzanimljivije trenutke vašeg puta. Suunto filmove možete napraviti i na temelju prošlih aktivnosti, naravno ako su pohranjenje na Movescount.

 

Povezivanje Suunto Ambit3 satova s pametnim telefonom

Kad se sat Ambit3 jednom poveže s aplikacijom Suunto Movescount App, vaš se GPS sat pretvara u multifunkcionalni pametni sat. Tada možete bežično pratiti svoje aktivnosti, promijeniti postavke sata i pobrinuti se da su vrijeme i GPS podaci točni dok ste na putu. Na satu također možete primati pozive i SMS poruke, ne morate prekidati trening da biste vidjeli tko vas zove. Dok biciklirate, možete pričvrstiti svoj mobilni telefon na bicikl i na taj ga način pretvarate u drugi zaslon svog sata.

 

Novi Suunto Smart senzor za praćenje srčanog pulsa

Suunto vam otkriva i novo rješenje za nadzor srčanog pulsa: Suunto Smart senzor. Senzor, koji vrlo točno i jednostavno mjeri srčani puls je zbog svog revolucionarnog dizajna najmanji Bluetooth® Smart kompatibilni senzor za srčani puls na svijetu. Suunto Smart senzor se uz upotrebu Movesense™ tehnologije lako pričvršćuje na novi Suuntov pojas za mjerenje srčanog pulsa ili na drugu kompatibilnu sportsku opremu. Ako senzor pričvrstite na Suuntov pojas za mjerenje srčanog pulsa bilježit će i srčani puls dok plivate. Za vrijeme plivanja, vaš će se srčani puls bilježiti na senzor. Kada izađete iz vode, podaci će se bežično prenijeti na vaš Ambit3 sat ili na Sunntovu Movescount aplikaciju. Suunto Smart senzor s pojasom bit će priložen u Ambit3 Peak HR i Ambit3 Sport HR inačicama. Pojas se može kupiti i zasebno i upotrebljavati s aplikacijom Suunto Movescount, ili s drugim Bluetooth Smart kompatibilnim uređajima.

Neka vas ekstremne avanture ne iznenade – otkrivajte neotkriveno uz precizni GPS uređaj!

Više pojedinosti o proizvodima pronađite ovdje:
www.suunto.com             www.movescount.com

 


 


 

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz