UŽIVAJ U SPORTU!

PREDSTAVLJAMO NOVI SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR

Suunto predstavlja novi multisportski GPS sat SPARTAN TRAINER WRIST HR uz kojeg ćete prekinuti dnevnu rutinu. Izbor slobode je na vama. Potražite nove izazove, uživajte u sportu i nađite svježu motivaciju, za još bolje rezultate.

 

 

SVESTRANI SPORTSKI ENTUZIJASTI, PAŽNJA!

Volite trčati? Vikendom idete u planine ili biciklom u prirodu? Kad je loše vrijeme, trenirate u teretani ili zatvorenom  bazenu?

Onda je novi SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR vaš idealan partner. Vježbanje s novim SPARTAN TRAINER satom je jednostavno i zabavno.

Spartan_Trainer_Ad template_A4_horizontal_RUN_hires_CRO 

SS023425000 - SPARTAN - Trainer Wrist HR Steel - Perspective View_INS-Activity-Steps-7daySAVRŠEN IZGLED KOJI INSPIRIRA i još VIŠE …

Već u prvom kontaktu oduševit će vas odličan izgled. Novi Spartan je osjetno manji i lakši od svojih prethodnika, iako nudi svestrane trening funkcije.

Osjećaj sata na zapešću je izvrstan, zahvaljujući silikonskom remenu. Za vrijeme sportskih aktivnosti i dnevnih zadataka, uopće vam neće smetati, jer je tako lagan da ćete često zaboraviti da ga nosite.

 

PRAKTIČNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Sportski avanturisti svih vrsta bit će oduševljeni iznimno jednostavnom upotrebom. Dodatno, novi Spartan Trainer ima integrirano mjerenje srčanog pulsa na zapešću. Podatke o vašem kretanju i srčanom pulsu prima preko SS023425000 - SPARTAN - Trainer Wrist HR Steel - Rear Perspective Viewoptičkih senzora vodećeg proizvođača na tom području. Sat je kompatibilan i s klasičnim pojasom za mjerenje srčanog pulsa.

 

SPREMNI ZA SVE SPORTOVE

Sat Spartan Trainer na prvi pogled djeluje gradski, ali u nutrini je pravi sportaš.

GPS za točno mjerenje brzine, udaljenosti, tempa i visine koristit će vam kod svakog sporta. Da biste lakše ostali aktivni i u formi, sat prati 24/7 aktivnosti koraka, kalorija i sna. Ekrane možete prilagoditi svojim željama, kao i funkcije koje želite mjeriti za svaki sport pojedinačno. Sat ima 80 predodređenih sportskih načina. Navigacija puta omogućit će vam bezbrižno istraživanje u prirodi i siguran put natrag. Budući da je sat vodootporan do 50 m, skok u vodu ili plivanje također nisu problem.

 

VEĆ OD 279 €

SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR – Uživaj u sportu!

 Spartan Trainer range social media

 

 

Više informacija: Suunto.com/spartan

Promo članak

- Marketing -

Nema postova za prikaz