BUDITE SPREMNI ZA NAJTEŽE TRČKAČKE AVANTURE

Predstavljamo: SALOMON ADVANCED SKIN S-LAB 5

ADVANCED SKIN S-LAB 5 je specijalizirana naprtnjača koja dolazi iz Salomonove specijalizirane natjecateljske linije S-LAB. Radi se o prvoj trkačkoj naprtnjači s potpunim pristajanjem, jer se doslovno “priljepi” za tijelo i garantira nezamislivu udobnost dok trčite.

Višenamjenski upotrebljiva naprtnjača omogućava lakše savladavanje dužih udaljenosti, a istovremneo je idealna za sve koji se često bave raznim sportskih aktivnostima u prirodi.

ADVANCED SKIN S-LAB 5 nije samo naprtnjača, već kompletan sustav koji omogućava nošenje vode u mjehu, s dodatnim integriranim džepovima na prednjem dijelu naramenica, u koje možete staviti dodatne bočice. U donjem dijelu ima dva vanjska džepa sa smičkom, u koje možete spremiti najnužnije sportske dodatke za bezbrižno trčanje ili avanturu u prirodi. Svi dijelovi izrađeni su od iznimno prozračnih i mekanih materijala, koji ne nadražuju kožu i dobro se prilagođavaju tijelu. Zbog svog posebnog oblika cijelo vrijeme ostaje na mjestu i daje vam osjećaj da nosite majicu, a ne naprtnjaču, dok istovremeno spriječava poskakivanje zbog čega je naprtnjača još upotrebljivija. Usprkos svim specifičnim karakteristikama kod naprtnjače najviše oduševljava niska težina i mekoća materijala. U ponudi je i ADVANCED SKIN S-LAB 12, koji većom zapreminom nudi još veću svestranost.

SALOMON ADVANCED SKIN S-LAB izbor natjecatelja!

Više na www.salomon.com/cr

Autor: Promo

Nema postova za prikaz