POTRAŽI AVANTURU U SVOM GRADU UZ NOVE TENISICE ZA TRČANJE

Predstavljamo SALOMON X-SCREAM 3D

CITYTRAIL™ je neprestano istraživanje jedinstvenih i neponovljivih staza u vašem gradu. Betonski grad želimo pretvoriti u zanimljiv poligon za trčanje, gdje smo cijelo vrijeme u potrazi za novim mogućnostima poboljšanja treninga – tražimo nove staze za trčanje, različite podloge i zanimljive lokacije, za koje još ne znamo da postoje.

Ostavite stare ustaljene staze iza sebe, prekinite rutinu i istražujte svoj grad. S tom namjenom, Salomon je prošle godine razvio potpuno novu liniju opreme za trčanje – CITYTRAIL™, koja omogućava slobodu kretanja i iznimnu raznovrsnost, a ove godine dodali su nove tenisice za trčanje X-SCREAM 3D.

Otkrijte CITYTRAIL™ uz nove tenisice za trčanje! Salomon je s novim X-SCREAM 3D tenisicama započeo evoluciju svakodnevnih treninga. X-Scream 3D daju još više udobnosti i amortizacije za trčanje po uređenim stazama, ali istovremeno i dovoljno stabilnosti i prianjanja kad s ustaljenih staza skrenete na nove podloge. Nove CITYTRAIL tenisice za trčanje nude trkačima koji žele prekinuti svakodnevnu rutinu, savršen obuhvat stopala, dinamičnu amortizaciju i stabilnost i prianjanje na svim vrstama podloge.

Nova 3D tehnologija amortizacije garantira iznimnu mekoću za trčanje na svim tvrdim podlogama i asfaltu, a istovremeno i pravu mjeru odzivnosti i brzine. Savršen i precizan obuhvat stopala daje i kombinacija Sensifit™ sustava i Quicklace™ vezica od kevlara, koja drži stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti, bez obzira na prepreke na koje nailazite u svom gradu. Za još bolji obuhvat stopala brine posebno oblikovana bešavna mrežica unutar tenisice, nazvana Endofit™. Cjelovit paket tehnologija zaključuje dobro poznati Salomonov Contagrip™ potplat, koji zbog svog sastava nudi optimalno prianjanje i dug vijek trajanja.

 

X-SCREAM 3D tenisice namijenjene su onim trkačima koji traže dinamičnu amortizaciju, odzivnost i brzinu na svakom koraku. Idealne tenisice za trčanje koje vas vode na istraživanje skrivenih gradskih avantura!

Salomon CITYTRAIL – OSJETI SLOBODU U SVOM GRADU!

Više informacija na www.salomon.com/cr

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz