FUNKCIONALNOST + KOZMETIKA

Predstavljen Garmin Connect u novom ruhu

Od nedavno je pojedinim korisnicima Garmin sportskih satova i uređaja u Hrvatskoj omogućeno korištenje temeljito redizajnirane Garmin Connect stranice, a uskoro će je početi koristiti i oni koji to do sada nisu mogli.

Svima koji koriste neki od brojnih Garmin uređaja, poznata je ova stranica na kojoj se automatski prenose sve podaci iz uređaja za pojedini trening ili utrku. Sat ili biciklistički uređaj za vrijeme aktivnosti bilježe sve njezine parametre – GPS trag gdje se aktivnost odvijala, udaljenost, nadmorsku visinu, tj. visinu penjanja, vrijeme, vremenske uvjete te podatke o izvedbi – puls, prosječni puls, potrošene kalorije i slično.

Ovi se podaci i dalje prikazuju na vašoj Garmin Connect stranici, ali sada u novom, atraktivnom i intuitivnom sučelju. S lijeve strane nalaze se izbornici s mnogobrojnim mogućnostima. Najveću promjenu doživjela je “Upravljačka ploča” tj. Dashboard, gdje sada možete sami odrediti što želite vidjeti kada posjetite stranicu Garmin Connect. Ovdje možete smjestiti izvještaje, popis aktivnosti, ali i zanimljiv prikaz vaše aktivnosti u usporedbi sa svojim Garmin kontaktima, tj. prijateljima s kojima ste povezani.

Sigurni smo da će nova redizajnirana stranica Garmin Connect pomoći u zadržavanju postojećih i privlačenju novih Garmin korisnika.

 

 

 

Autor: PR

Nema postova za prikaz