ZA DOBRE VIJESTI NIKAD NIJE KASNO

Prijave za 1. Zagrebački proljetni polumaraton – Zagreb 21 u punom jeku!

Danas je službeno trebao biti zadnji dan online prijava za Zagrebački proljetni polumaraton – Zagreb 21. Više od 700 prijavljenih trkača, od čega više od 500 na polumaratonu, te 50 štafeta govore da će u nedjelju 20. ožujka 2016. u 9:00 sa starta ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice krenuti rijeka trkača!

 

Međutim, s obzirom da su prijave otvorene relativno kasno, te da je sada i kartično plaćanje u potpunoj funkciji, organizator je odlučio produljiti rok za prijavu do 13. 3. u ponoć (nedjelja), a uplate se mogu izvršiti još tijekom ponedjeljka, 14. 3. Naknadne prijave i uplate na dan utrke neće biti moguće. Bogat startni paket koji za polumaratonce uključuje i Nike dri fit majicu,  finišersku medalju te još mnogočega, izvrsna je pozivnica.

Želimo svakako istaći da finišerske medalje izrađuju djeca s teškoćama u razvoju iz Centra Tomislav Špoljar u Varaždinu tako da će svatko tko istrči Zagrebački polumaraton dobiti jedinstvenu uspomenu i saznanje da je svojom utrkom pomogao djeci kojima je svaki vid pomoći uvijek dobrodošao!

Prijave su otvorene na www.utrka.com, a kompletne informacije o utrci možete pronaći na stranici organizatora www.crorun.pro

Autor: promo

Nema postova za prikaz