SLATKO-SLANA AVANTURA

Prijave za dm eko Pakoštane trail do petka!

Po svemu sudeći, bit će ovo rekordno izdanje utrke “dm eko Pakoštane trail” koja se održava u ovu subotu, 25. ožujka 2023.

 

Kratko ćemo predstaviti staze ove Slatko-slane avanture i jedinstven doživljaj trčanja uz dvije obale, one jezerske i one morske.

Slatka staza, 7,5km/150m+

Slatka staza u “samo” 7,5 kilometara otkriva svu raznolikost i ljepotu kraja između Pakoštana i Draga. Ona prolazi kilometar dugim grebenom do vidikovca na Čelinke, s pogledom na Vransko jezero s jedne, te more i otoke s druge strane. Ovdje staju i oni najbrži, koji se bore za postolja, jer ovakav pogled nešto je neponovljivo.

Lijevo more, desno Vransko jezero

Slana staza 17km/240m+

Slana, 17 km duga utrka, kao i Slatka nudi veličanstvene poglede s grebena Čelinke, ali i jedinstveni doživljaj trčanja prvo kroz trsku, šaš i maslinike uz obalu Vranskog jezera, a zatim povratak uz more, kroz borove šumarke i flišni bedem „balkona Pakoštana“.

Obje staze dovoljno su blage za sve rekreativce, početnike ili klasične trkače koji žele iskusiti pravi trail doživljaj, a dovoljno izazovne da na njima u brzom tempu uživaju pravi ljubitelji traila.

Dakle, prijave za dm eko Pakoštane trail 2023. još samo do petka.

Dobro došli na 4. dm eko Pakoštane trail!

 

 

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz