ŠKRAPE I SUHOZID

Prijavite se za 3bunj Trail i iskušajte se na škrapama

Sve zainteresirani šetači, trkači, pustolovi, rekreativci i sportaši pozvani su da 7. listopada dođu u Tribunj na ‘3bunj Trail’, utrku u organizaciji Atletskog kluba Okit.

 

Nakon što smo protekle dvije jeseni organizirali trek utrku, odlučili smo se ove sezone na promjenu u trail pa da svima skupa olakšamo. Usput, priključili smo se Otočnoj trail ligi koja je lanjske zime startala pod organizacijskom palicom Atletskog kluba Okit, tako da će 3bunj Trail ujedno biti i 4. kolo Otočne trail lige.

Stoga, svi vi, zaljubljenici u prirodu i trail trčanje, posjetite nas u subotu, 7. listopada i iskušajte škrape oko Zaglave, škrile Kamene, puteljke i suhozide Križine, prirodna bogatstva naše i susjednih općina – poručuju organizatori.

Ove godine trčat će se na tri staze, prema svačijemu guštu, od kojih prva obuhvaća 10 km škrapa, makadama, poljskih putova i suhozida, a druga 20 kilometara sličnog terena te ‘Đirić’, dugu šest kilometara koja će ih voditi po makadamu, poljskim stazama te suhodzidu.

Kao i dosad, cilj ovakvog natjecanja poticati je zdrav, sportski način života te skrenuti pažnju na prirodne ljepote općine Tribunj i Šibensko – kninske županije.

Prijave su započele 8. rujna 2017. preko Stotinke i bit će otvorene do 2. listopada.

Prijavite se već danas, ne čekajte zadnji čas. Da bi prijava bila kompletna potrebno je uplatiti i startninu. Ako se prijavite u gore spomenutom roku dobivate puni startni paket.
To vam poručuju iz Atletskog kluba Okit.

Napisao: Josip Tomić

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz