POŽURI I PRIJAVI SE!

Proljeće se bliži, Crazy Hill Trail kuca na vrata

Dok svijetom, pa tako i regijom divljaju snježne oluje i razne vremenske katastrofe, u Hrvatskoj je kraj zime meteorološki neizvjestan. Pa tako i ishod ludbreškog Crazy Hill Traila, kojeg se rado prisjećamo po avanturi u blatu i snijegu. A datum 1. ožujka je tu, kuca na vrata…

 

Dok s nostalgijom gledamo filmić s utrke iz 2018. godine, kad smo se do struka kupali u bljuzgi, ova nam se zima nešto nećka. Iako je posljednjih dana snažan vjetar rušio drveće, zimus snijega gotovo nismo ni vidjeli, a temperature su već prave proljetne. Ipak, ništa od toga nije razlog da se ne veselimo najluđoj utrci u najluđem gradu, kojom rado otvaramo sezonu.

Nepuna tri tjedna dijele nas od traila koji vodi ludbreškim i kalničkim brežuljcima i šumama, sa startom i ciljem u Ludbregu. Konkretno, prve nedjelje ožujka, start šestog Crazy Hilla oglasit će se u 10.30 sati ispred istoimenog caffe bara.

Sat otkucava, stoga požuri s prijavama jer rok je srijeda, 19. veljače. Iduća prilika bit će ti, ako se ne popuni limit od 600 natjecatelja, na dan utrke na registracijama od 8.30 sati, ali bez startnog paketa.

Podsjećamo, možeš birati između dvije označene staze – plave odnosno Blue staze od 16 kilometara i 415 metara uspona, te crvene ili Red staze u dužini 34 kilometra šumskih puteva i makadama, uz 1040 metara uspona. Nakon utrke očekuju te zakuska, tuš i druženje u uvijek živoj i veseloj atmosferi.

Za zagrijavanje i nabrijavanje prije utrke, Športsko rekreativno društvo BSV Ludbreg poziva te večer ranije, u subotu na putopisno predavanje U tišini himalajskih oblaka – Uspon na Island Peak (6189 mnv). Selma Vajzović i Nikola Prprović pričat će o svojem osvajanju jednog od najviših vrhova Himalaje, u Centru za kulturu i informiranje “Dragutin Novak” s početkom u 19 sati.

 

RASPIS
FB STRANICA ŠRD BSV LUDBREG

FB EVENT
WEB STRANICA

 

Promo

Nema postova za prikaz