PROLJETNI KROS MEĐIMURJA, ČAKOVEC, 20.04.2013.

Proljetni kros održan iz trećeg pokušaja

Dvije odgode Proljetnog krosa zbog lošeg vremena, te veliki broj manifestacija koje su se održavala u isto vrijeme, uvjetovale su i nešto slabiji odaziv trkača negoli je to uobičajeno, pa je u čakovečkom parku u subotu nastupilo “samo” 500 trkačica i trkača.

Po tradiciji, najuspješnijoj osnovnoj školi prema broju osvojenih medalja uručen je i pehar, a ovog proljeća vrijedno odličje otišlo je u vitrine OŠ Nedelišće čiji su učenici osvojili tri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju. Odmah do Nedelišćanaca sa tri zlata i jednim srebrom na drugom su mjestu učenici II OŠ Čakovec, a na trećem OŠ Mursko Središće s po dva zlata, dva srebra i dvije bronce.

Organizaciju su uzorno odradili aktivisti i članovi Atletskog kluba Međimurje uz pomoć sudaca Zbora atletskih sudaca Međimurja, koji već 17. put zaredom zajedno od 2005. godine provode ovaj kros u čakovečkom parku.

Organizator je vrijednu pomoć i podršku imao i od pokrovitelja Grada Čakovca i Međimurske županije, a pomogli su i sponori i donatori: Raiffeisen stambena štedionica, LPT , Muraspid, Ambijenti, Međimurjeplet, VizijaPatriks barPak plus i drugi.

Ne treba zaboraviti i brojne roditelje, profesore i posjetitelje koji su cijelo vrijeme bili uz stazu i bodrili trkače.

Rezultati

Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz