SVI TRK UZ MORE

Proljetni vikend u Poreču – sport i zabava za cijelu obitelj

Povedite obitelj na vikend u Poreč i sudjelujte u zabavnoj obiteljskoj utrci koja će se održati  23. ožujka u sklopu porečkog Plava Laguna Polumaratona. Neka cijela vaša obitelj zajedno istrči prekrasnu dionicu od 3,5 km kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala. 

 

Ove godine Family Run utrka ima i humanitarni karakter, te će se sva sredstva od kotizacije (10 Eura) udvostručiti i uplatiti za Centar za inkluziju Poreč.  Djeca mlađa od 8 godina moraju trčati sa roditeljima. Početak utrke u 11:00 h ispred ulaza u kamp Zelena Laguna.

Za one najmlađe tu je Lino Kids Run, posebno pripremljene utrke skrojene za zabavan ulazak u trkački svijet. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina (400 -1.800 m) prilagođene uzrastu malih trkača koji će trčati na jednoj od najljepših lokacija zapadne obale Istre – poluotok Hotela Parentium.  Utrka je  za sve male trkače potpuno  besplatna.

Kao poseban gost dolazi nam i svima znani medvjedić Lino koji sa sobom nosi pregršt zabave, darova i iznenađenja za sve sudionike!

Staze i satnica:

  • 400 m – za uzrast 4-6 godina; start u 15:00 h
  • 800 m – za uzrast 7-9 godina; start u 15:30 h
  • 1.200 m – za uzrast 10-12 godina; start u 16:00 h
  • 1.800 m – za uzrast 13-16 godina; start u 16:30 h
  • Početak utrke ispred hotela Parentium.

Pozivaju se svi da se zabave sa svojim najmlađima te da ujedno budu dio ove humanitarne priče u Poreču.

Više informacija o događaju, prijavama, kotizacijama i programu možete pronaći na  SLUŽBENOM WEBU UTRKE.

 

 

Nema postova za prikaz