NOVO PRODAJNO MJESTO U ZAGREBU

[PROMO] BROOKS od sada i u West Gateu!

Uz INTERSPORT, RUN&TREK, SPORTBOX i SPORTLAB, od 12. lipnja 2015. svoju novu BROOKS opremu za trčanje možete kupiti i u JOMA dućanu u WEST GATEU Zagreb.

Između 12. i 26. lipnja posjetite trgovinu JOMA u trgovačkom centru WEST GATE i probajte BROOKS. U WEST GATEU čekaju vas promocije i akcijske cijene planetarno popularnog BROOKS-a. Iskoristite trenutak, dođite, pitajte, probajte i kupite BROOKS!

U ponudi su sljedeći modeli: GLYCERIN 11, GLYCERIN 12, RAVENNA 5, RAVENNA 6, GHOST 7, CASCADIA 7, CASCADIA 8, CASCADIA 10, PURE GRIT 3, PURE FLOW, ADURO, a možete ostvariti popuste do čak 40%!

Vidimo se u WEST GATEU, trgovina sportske opreme JOMA u kojoj usput možete pronaći COMPRESS čarape, trkače dresove, šuškavce, hlačice ili pak trenirke na popustima i do 60%!


 


 

BROOKS, je planetarno popularan brend koja proizvodi i distribuira muške i ženske tenisice iznimno visoke kvalitete, odjeću i opremu za trčanje u više od 40 zemalja širom svijeta.

Dizajniran za neprocjenjivo trkačko iskustvo, stabilnost, ublažavanje i kontrolu, BROOKS tenisice su danas prepoznate kao česti izbor trkača na svim razinama. Usmjeren isključivo na trčanje, BROOKS je posvećen ideji inspirirati ljude da se kreću i budu aktivni. BROOKS sa svojom inovativnom tehnologijom omogućuje dulje, duže, brže i ugodnije trčanje!

Američki brend posebno se ponosi teško stečenom reputacijom koja pruža savršenu tenisicu za sve tipove trkaća. Sportska medicina, specijalizirani časopisi, vrhunski trkaći i trgovci diljem svijeta u BROOKS-u prepoznaju karakteristike koje zadovoljavaju svaki profil trkaća.

BROOKS je između ostalog zaslužan za promicanje inovacije u tehnologiji , kao što su DNA individualno ublažavanja, Diagonal Rollbar – potpora za sve pronatore ili pak Etilen Vinil Acetat – materijal koji je danas standard u industriji proizvodnje trkačkih tenisica.

Uz vrhunske BIO mehaničare, inženjere i tehnologe BROOKS se brine da svi modeli iz linije trkačkih tenisica nude udobnost i pokušaju spriječiti česte trkačke ozljede.

BROOKS i njegov sveobuhvatni program ‘RUN HAPPY’ ima samo jedan cilj – trčanje učiniti najljepšom ‘outdoor’ aktivnošću! Pridružite se!

 

Autor: Promo

Što misliš o temi?