LAGAN I MOĆAN

[PROMO] FORERUNNER 735XT – Napredni GPS multisport sat s Garmin Elevate tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću

Predstavljamo vam Garmin Forerunner 735XT, ultimativni GPS pametni sat namijenjen spotrašima koji žele detaljne podatke o svakodnevnom treningu i utrkama.

 

Forerunner 735XT je GPS sat za trčanje s multisport značajkama i tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću 1. Najlakši multisport sat iz Garminove ponude, Forerunner 735XT omogućava cjelodnevno praćenje pulsa i sadrži ugrađene profile aktivnosti, uključujući trčanje, vožnju biciklom, plivanje, duatlon i triatlon, pješačenje, cross-country skijanje, vježbe snage, veslačke sportove2 i kardio treninge.

Elegantan dizajn je postignut mekim i udobnim silikonskim remenom s velikim zaslonom na kojem korisnici mogu lako vidjeti statistiku tijekom vježbanja. Connect IQ kompatibilan, Forerunner 735XT je prvi uređaj koji dolazi s učitanom Strava Live Suffer Score aplikacijom kako bi korisnici mogli pratiti svoj uloženi napor temljem podataka o otkucajima srca. Korisnici mogu preuzeti dodatne besplatne aplikacije, izglede zaslona, podatkovna polja i widgete s Connect IQ™ trgovine kako bi dodatno prilagodili Forerunner 735XT.

“Forerunner 735XT predstavlja ultimativni GPS pametni sat namijenjen spotrašima koji žele detaljne podatke o svakodnevnom treningu i utrkama,” rekao je Dan Bartel, potpredsjednik Garmin gobalne prodaje. “Nudi opsežne podatke za sve aktivnosti, omogućuje povezivanje s pametnim funkcijama uključujući obavijesti i automatsko slanje podataka na Garmin Connect. Uz Connect IQ besplatne aplikacije osigurana je presonalizacija uređaja kako bi najviše odgovarao njihovim potrebama.”

Forerunner 735XT 3Bez obzira kreće li trkač na redovno vježbanje ili staje na startnu liniju, s lakoćom može pratiti izmjerene podatke pomoću GPS sata Forerunner 735XT. Uz Elevate tehnologiju mjerenja pulsa na zapešću, Forerunner 735XT omogućuje korisnicima cjelodnevno praćenje pulsa bez potrebe za dodatnom pulsmetar trakom. Za naprednu dinamiku trčanja3 i ostala detaljna mjerenja, korisnici mogu staviti pulsmetar traku na prsa tijekom vježbanja i mjeriti podatke kao što su duljina koraka, balans dodira s tlom, omjer vertikalne oscilacije i ostalih opcija.

Dodatne ugrađene aktivnosti uključuju vožnju biciklom, plivanje duatlon i triatlon, pješačenje, cross-country skijanje, vježbe snage, veslačke sportove2 i kardio treninge.  Kompatibilan je s Vector™ mjeračem snage i cjelokupnom linijom Varia™ uređaja za sigurnost biciklista.

Vodootporan do 5 ATM (50 metara), njegove značajke za plivanje omogućuju korisnicima da vježbaju intenzivnije nego ikad prije u bazenu vodeći ih kroz vježbu. Dodirom na tipku lagano izmjenjujte sportove koristeći automatsku ili ručnu multisport opciju.

The Forerunner 735XT je Connect IQ kompatibilan i prvi uređaj s predinstaliranom Strava Live Suffer Score aplikacijom. Suffer Score se temelji na korisnikovom pulsu i daje uvid u podatke o kvaliteti vježbanja. Bez obzira radi li se o vikend ratniku ili profesionalnom sportašu, ukoliko njihovo srce jače radi mogu postići bolje rezultate.

Forerunner 735XT 2Aplikacija Strava Live Suffer Score je dostupna svim korisnicima čiji uređaju su Connect IQ kompatibilni, ali samo pretplatnici Strava Premium računa mogu pratiti svoj suffer score rezultat i usporediti svoje rezultate s drugima. Kupovinom modela 735XT korisnici dobivaju mogućnost besplatnog 60-dnevnog korištenja Strava Premium računa, a vlasnici Connect IQ kompatibilnih uređaja dobivaju mogućnost besplatnog 30-dnevnog korištenja.

Korisnici mogu besplatno preuzeti dodatne aplikacije, kao i widgete, izglede zaslona i podatkovna polja u Connect IQ trgovini kako bi prilagodili sat svom stilu i potrebama.

Tijekom cijelog dana Forerunner 735XT automatski sinkronizira4 s Garmin Connect-om, besplatnom online fitness zajednicom gdje korisnici mogu pratiti svoje aktivnosti, pratiti kako spavaju, uključiti se u online izazove i natjecati se s prijateljima te zarađivati virtualne medalje. Korisnici mogu primati Garmin Connect Insights digitalne sadržaje, poput podsjetnika za kretanje i zdravstvenih savjeta prilagođenih korisnikovoj statistici i navikama kako bi im pomogli postići zadane ciljeve. Insights daje korisnicima uvid u njihove rezultate te usporedbu s drugima za dodatnu motivaciju.

Uz Forerunner 735XT korisnik je stalno povezan i omogućeno mu je praćenje u stvarnom vremenu, zvučna upozorenja, kontrola glazbe te praćenje društvenih mreža. Korisnici primaju i sve obavijesti s kompatibilnih pametnih telefona, uključujući dolazne pozive, poruke, e-mailove, aplikacije, obavijesti kalendara i društvenih mreža, i dr.

Forerunner 735XT ina autonomiju baterije do 14 sati u načinu rada za aktivnosti i 11 dana u načinu rada kao sat. Dostupan je u crnoj i sivoj ili ponoćno plavoj i ledeno plavoj varijanti boja.

Preporučena maloprodajna cijena kompleta (uključen HRM-Run™ monitor pulsa) iznosi 3.990,00 kn. Preporučena maloprodajna cijena kompleta koji uključuje HRM-Tri i HRM-Swim™ monitore pulsa iznosi 4.790,00 kn.

1 Pogledajte Garmin.com/ataccuracy

2 Nadogradnja softvera potrebna za upotrebu profila s veslačkim sportovima

3 Kada se koristi s monitorima pulsa HRM-Run™ ili HRM-Tri™ koji se isporučuju s nekim modelima, a kod nekih se prodaje zasebno

4 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom; pogledajte Garmin.com/ble za dodatne informacije

- Marketing -

Nema postova za prikaz