KOMPLET ZA AKTIVNE LJUDE

  [PROMO] Predstavljamo i-gotU sportske uređaje

  S ponešto promijenjenom logikom (korištenje mobilnog telefona kao “baze”) i s povoljnim cijenama, nedavno su se na našem tržištu pojavili i-gotU sportski uređaji za praćenje parametara treninga i utrka.

  Odavno je poznato da ljudi žele više, brže i jače. I tome će uvijek težiti. Danas, uz pomoć tehnologije možemo kontrolirati trening i tijek natjecanja – kako profesionalni sportaši tako i rekreativci. Jedan od noviteta je spajanje pulsmetra  HRM 10 direktno na Vaš mobilni telefon. Prednosti su mu lako povezivanje, precizni podaci i dijeljenje na društvenim mrežama.

  Napredak tehnologije omogućuje rad bez smetnji, što se prije dešavalo s uređajima koji su bili istog cjenovnog razreda, a smetali su im dalekovodi, drugi pulsmetri i ostalo. Sada je tu Bluetoth tehnologija 4.0 kojom se pulsmetar HRM 10 povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Samim time će podaci biti točni i moći ćete pratiti rutu, potrošnju kalorija, tempo i brzinu bez obzira odrađujete li trening, natjecanje ili testiranje Vaših sposobnosti. HRM 10 je osim povezivosti s mobilnim uređajima moguće povezati i s ostalim našim proizvodima poput ručnog sata GT 900 Pro, te biciklističkog kompjutera GT 820.

  U slučaju da nemate kompatibilan mobilni uređaj, po vrlo pristupačnoj cijeni možete nabaviti navedene uređaje i pratiti svoj napredak. Pratite i-gotU na Facebooku, gdje možete pogledati više informacija o Mobile Action uređajima i osvojiti zanimljive nagrade.

  Citius!  Altius! Fortius!

   

   

   

   

   

   

   

  Autor: PR

  Nema postova za prikaz