PLANINE I MORE

Prvog listopada trčim Valamar trail!

Valamar Trail spaja planine i more te vodi svoje trkačice i trkače bespućima šireg labinskog područja. Znate li kako bolje provesti aktivni vikend na samom početku jeseni?

 

Valamar Trail se i ove godine sastoji od pet različitih utrka, različitih težina, za svakog ponešto, od vrhunskih trail igrača do čistih rekreativaca. Za one najbolje održat će se tri utrke, najduža od 71 km s 2.400 m visinske razlike koja nosi i četiri ITRA kvalifikacijska boda za UTMB, srednja od 54 km s 1.650 m visinske razlike koja nosi tri ITRA kvalifikacijska boda i malo kraća od 44 km s 1.460 m visinske koja nosi dva ITRA kvalifikacijska boda.

Za one koji ne žele cijeli dan provesti na terenu, mogu se natjecati na utrci dužine 23 km s 730 m visinske razlike (jedan ITRA kvalifilacijski bod), a za rekreativce tu je slatki mali trail dužine 13 km s 480 m visinske razlike.

Sve staze su omeđene Plominskim zaljevom na sjeveru i Raškim kanalom na jugu. Natjecatelji će moći uživati u prekrasnim vidicima sa OštrogSkitače, Crne Punte, Standara, ali i ulicama starog grada Labina i svim onim starim napuštenim selima diljem staze.

Startnine su povoljne, a kao posebnu pogodnost ističemo ponudu smještaja partnera utrke koja je zaista vrlo zanimljiva, tako da već od 165 kn možete bukirati smještaj u hotelu s 3 zvjezdice doslovno 20 metara od mora.

Utrku organizira ista ekipa koja je organizirala našu najveću utrku – 100 Milja Istre, tako da natjecatelji mogu očekivati istu razinu usluge i kvalitete. Ove su godine (za četiri najduže utrke) pripremljene i sjajne finišerske medalje koje će sigurno zauzeti posebno mjesto na vašem zidu.

received_10154010785604585

Prijave su u tijeku, rok za prijave je 15. rujna, a utrke su ograničene na 300 natjecatelja za 3 najduže utrke, dok na 23 i 13 km nema ograničenja.

Pobjednici svih utrka će biti nagrađeni Compressport nagradama, a ostala iznenađenja organizatori neka čuvaju i za samu utrku.

Sve informacije na www.valamartrail.com i race@valamartrail.com, a za direktnu prijavu kliknite na stotinka.hr.

FB page: www.facebook.com/ValamarTrail

Promo članak

Nema postova za prikaz