OD 5K DO MARATONA

Pula Maraton – utrka kroz antički grad

Svake godine Pulska Xica je privlačila gotovo 1.000 trkača i oduševljavala svojom posebnosti i različitosti od ostalih utrka. Kompletna staza, doživljaj svjetlosnih efekata, start ispred Arene, a cilj u samoj Areni. Jedini nedostatak bio je što je kratko trajala. Pulska Xica ove godine prerasla je u pravi trkački vikend sa središnjim događajem – prvim Pula maratonom.

 

Zadnji dan ljeta, 22. rujna 2019. nedjelja u 9:00 sati svakako budite na startu ispred pulske Arene. Počinje prvi Pula maraton. Dva kruga kroz Pulu, veliki dio staze neposredno uz more, a završetak u samoj Areni. Iskoristite priliku, prijavite se i budite u pravom smislu dio povijesti! Prvi se uvijek pamti.

U isto vrijeme kad i maraton startat će i polumaraton te štafetni polumaraton, a da zabava ispred Arene i u Areni u nedjelju bude potpuna pobrinut će se najmlađi i mnogobrojne dječje utrke.

Pulska Xica nije zaboravljena i svima za zagrijavanje ostaje utrka na 5 km i 10 km u subotu navečer, nakon kojih slijedi party u pulskom amfiteatru. Originalna Xica ostaje u nepromijenjenom izdanju i dio je trkačkog vikenda i odlična uvertira uz vrhunsku zabavu.

Osim utrka, zabavnog programa u subotu navečer, cijeli vikend na popularnim Giardinima bit će i maratonski EXPO koji počinje već u petak u poslijepodnevnim satima.

Nositelj kompletnog projekta je Grad Pula s Turističkom zajednicom Pule uz glavne pokrovitelje i partnere Arena Hospitality Group i Uniline koji će vam pomoći da si osigurate najkvalitetniji smještaj za vrijeme maratona.

Sve informacije o cijelom događaju možete pronaći na službenoj stranici utrke https://www.pulamarathon.com/hr/ , rane prijave traju do 30. travnja, 1osigurajte svoje mjesto i bogati startni paket po najpovoljnijim uvjetima.

Nije naodmet napomenuti da je Pula Maraton dio Adria Running Toura i sudjelovanjem na jednoj od utrka korak ste bliže osvajanju Forda Fieste na 5 godina.

- Marketing -

Nema postova za prikaz